Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

S aplikací Dynavix v Karlových Varech nezabloudíte

Pondělí, 02 Červenec 2012 11:49

Tags: Android | Dynavix | GIS | GPS | Polski film edition

Dynavix_Polski_film_ed-1227U příležitosti konání Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, kde jedním ze snímků zařazených do hlavní soutěže je i Polski film s Pavlem Liškou v hlavní roli, vydává společnost Dynavix speciální aplikaci, díky níž se v Karlových Varech určitě neztratíte. Uživatel si může zvolit mezi automobilovou či pěší navigací, která je upravena právě pro potřeby návštěvníků filmového festivalu. Jednoduše tak najdete kavárnu nebo bar v nejbližším okolí nebo se o přestávce mezi filmy můžete dojít občerstvit do restaurace či prohlídnout místní památky.

Navigace je doplněna novými a originálními hláškami všech čtyř hlavních protagonistů filmu (Liška, Matonoha, Polášek, Daniel) a bude tak Vaším originálním společníkem po celou dobu konání festivalu.
Dynavix Polski film edition si zájemci mohou stáhnout zcela zdarma prostřednictvím Google Play a je k dostání pro mobilní telefony s Androidem verze 2.3-2.4 (Gingerbread) a Android 4 (Ice Cream Sandwich).
Dynavix Film polski edition - 1227

O filmu Polski film
Čtveřice dávných spolužáků, dnes známých českých herců (Pavel Liška, Tomáš Matonoha, Josef Polášek a Marek Daniel), se rozhodla splnit si dávný sen a natočit společný film. Snímkem o přátelství a absurditě hereckého života, který je zároveň vtipnou úvahou o hranicích reality a fikce, představuje režisér Marek Najbrt unikátní žánr „reality film“. Originální humor ústředí čtveřice umocňuje osobitý nadhled Jana Budaře, který v téže době studoval na JAMU o několik ročníků níž. Kultovní scénky, sametová euforie, totální svoboda, hudba okamžiku, absurdita mládí či laskavost kamarádství, které pomáhá překonat i to nejtěžší zkouškové období, to vše nabízí Polski film.

Mohlo by vás zajímat: