Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nové vedení společnosti Nemetschek Allplan

Pátek, 20 Červenec 2012 11:10

Tags: Allplan | Architektura | CAD | Nemetschek | Software | Společnost | Stavebnictví

Sven Larsen_Aleš Široký_Nemetschek-Allplan-1229S účinkem od 1. července 2012 byl jmenován Sven Larsen (vlevo) obchodním ředitelem společnosti Nemetschek Allplan a současně se Aleš Široký stal technickým ředitelem pro pracoviště Mnichov a Bratislava. „Jakožto čelní výrobce CAD softwaru budeme svou pozici na trhu i nadále rozvíjet a upevňovat. Společně chceme vykročit na nové cesty a nabrat svěží vítr do plachet a v první řadě se budeme soustředit na úspěšné spuštění nové verze systému Allplan v říjnu,“ říká Sven Lassen, obchodní ředitel společnosti Nemetschek Allplan Systems GmbH a Nemetschek Allplan Deutschland GmbH.

Sven Larsen (44) odpovídá za oblasti odbytu, marketingu, IT, finančního plánování a účetnictví a také za úsek lidských zdrojů. Disponuje dlouholetými zkušenostmi jako jednatel a finanční ředitel mezinárodních technologických a inovačních podniků. Naposledy pracoval jako finanční ředitel a jednatel skupiny IHS, která nabízí portfolio softwaru a služeb v hotelnictví. Po dokončení svého vzdělávání jako hospodářský kontrolor ve společnosti Price Waterhouse London pracoval sedm let v koncernu GM/Opel, mimo jiné v revizním úseku koncernu a jako vedoucí úseku Cost Engineering. Poté byl obchodním ředitelem společnosti Teleflex Medical GmbH a německého holdingu smíšeného amerického koncernu Teleflex Inc. kotovaného na burze. Larsen studoval na obchodní škole Cass Business School v Londýně a je držitelem titulu Executive MBA (Kellogg / WHU).
Aleš Široký (43), nový technický ředitel společnosti Allplan Mnichov a Bratislava, nese odpovědnost za technické plánování, organizaci produktů a vývoje a za zajištění kvality. Široký začal svou kariéru v roce 1994 jako softwarový vývojář ve společnosti Nemetschek a od roku 2001 je jednatelem společnosti Nemetschek Slovensko. Disponuje dlouholetými odbornými zkušenostmi ve vývoji softwaru a produktů. Ve své předchozí vedoucí funkci se mimo jiné intenzivně zabýval technologiemi budoucnosti jako Cloud Computing nebo tablety. Aleš Široký vystudoval informatiku na Univerzitě Komenského v Bratislavě.

Mohlo by vás zajímat: