Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

JobFair MSV představí možnosti zaměstnání ve strojírenství

Čtvrtek, 09 Srpen 2012 13:37

Tags: MSV | Strojírenství | Zaměstnání

jobfairmsvPříležitost zorientovat se na trhu pracovních příležitostí ve strojírenství nabídne na letošním mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně veletrh JobFair MSV. Akce, které se v minulém roce účastnilo 18 společností, se uskuteční 13. září v pavilonu A od 10:00 do 17:00. K zaměstnavatelům, kteří letos budou na JobFairu nabízet pracovní příležitosti, patří například společnosti GCE, Honeywell, ABB, Brammer nebo AERO Vodochody. Společnosti, které mají zájem o účast na veletrhu, se mohou přihlásit do konce srpna.

JobFair je určen studentům, absolventům a všem, kteří hledají práci ve strojírenství. Nabízí možnost zorientovat se na trhu práce, získat informace a navázat prvotní kontakt. „Je to příležitost, jak se dozvědět informace o fungování firem, o tom co nabízejí a požadují," říká ředitel veletrhu Jiří Wagner. „Spousta lidí si myslí, že zaměstnavatelé na ně čekají, ale tak to samozřejmě nefunguje. To, že se lidé přijdou podívat na JobFair, jim může pomoci," dodává.

Návštěvníci budou mít prostor seznámit se s firmami, absolvovat pohovor a také zanechat u potenciálního zaměstnavatele svůj životopis. Vedle toho se mohou těšit na informace související se zaměstnáním ve strojírenství a tipy personalistů a manažerů na téma Jak nepokazit pohovor.

V loňském roce navštívilo veletrh více než pět tisíc návštěvníků a patřil tak k největším kariérním událostem v oblasti strojírenství. „Věřím, že se nám podaří zopakovat úspěch, který jsme zaznamenali v loňském roce. Letos chceme veletrh posunout opět o kus dál," přeji si Wagner.

Záštitu nad veletrhem poskytl Primátor města Brna Roman Onderka a Ministerstvo práce a sociálních věcí. Hlavním odborným partnerem je portál TZB-INFO a Pracovní portál Profesia.cz. Ten bude také garantem doprovodného programu, který se uskuteční od 10 a 14 hodin přímo u veletrhu.

Veškeré informace o veletrhu najdou zájemci na stránkách www.jobfairmsv.cz.

ilustrační foto: archiv pořadatelů


Mohlo by vás zajímat: