Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Siemens PLM nabízí studentům Plant Simulation zdarma

Pondělí, 13 Srpen 2012 12:38

Tags: Plant | PLM | Siemens | Simulation | Software | Studenti | Tecnomatix

tecnomatix-student-1233Podobně jako jiné společnosti, také Siemens PLM Software nabízí ke stažení software pro studenty. V nabídce jsou například 3D simulační nástroje pro modelování a logistiku diskrétních událostí Tecnomatics Plant Simulation, jejichž pomocí se naučí navrhovat efektivní továrny a systémy pro manipulaci s materiálem. Studenti vysokých škol všech stupňů nebo univerzit mohou stáhnout Plant Simulation zdarma pro soukromé použití a podporu studia. S touto licencí mohou studenti vytvářet modely s kapacitou až 80 objektů. Výrobce softwaru upozorňuje, že tato aplikace je v tomto okamžiku k dispozici pouze pro operační systém Windows.

Software je nepřenosný a nemůže být použit pro komerční projekty, placené služby nebo jiné komerční účely. Společnost Siemens PLM Software také nabízí školám akademické licence s více možnostmi za zvýhodněnou cenu. Pro více informací kontaktujte akademický tým společnosti Siemens PLM Software.
Pro možnost stažení Plant Simulation musíte provést registraci. Pokud jste si někdy v minulosti odhlásili zasílání e-mailů od Siemens PLM Software, musíte v registračním formuláři zaškrtnout možnost „Přidat mne do seznamu pro příjem Plant Simulation sdělení“. V opačném případě vám nebude možno zaslat e-mail s odkazem ke stažení. Pokud jste v současnosti přihlášeni k odběru e-mailové komunikace Siemens PLM Softwaru, nebo pokud je to váš první kontakt s touto společností, můžete volit libovolně.

Mohlo by vás zajímat: