Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Soutěž o nový design Nescafé Dolce Gusto

Středa, 15 Srpen 2012 08:54

Tags: Design | Dolce | Gusto | Nescafé | Soutěž

Nescafé Dolce Gusto Euro Design Contest - 1233Letošní rok je doslova nabitý velkými evropskými i světovými utkáními. A proto Nescafé Dolce Gusto nemůže zůstat pozadu. Vedle fotbalového Eura a letní olympiády přidává svůj doposud největší soutěžní meeting: Euro Design Contest. Jde o unikátní projekt, který spojí fanoušky Nescafé Dolce Gusto, nadšence designu a kreativní lidi z 19 evropských zemí. Návrhářem se může stát kdokoliv starší 18 let, kdo je fanouškem facebookové stránky Nescafé Dolce Gusto ve své zemi. Navrhovat bude každý design kávovaru Melody 3 s ovládáním play&select. Možnosti jsou téměř neomezené a fantazii se meze nekladou.

Celá soutěž je rozdělena do dvou samostatných částí. První fáze odstartuje 10. září a potrvá do 15. října 2012. Půjde o národní kolo, ve kterém budou fanoušci facebookové stránky Nescafé Dolce Gusto vytvářet ve speciální aplikaci vlastní návrh designu kávovaru Melody 3. Tento návrh bude následně hodnocen ostatními návštěvníky Facebooku pomocí tlačítka To se mi líbí (Like). Tím se vybere 10 nejúspěšnějších návrhů, ze kterých nakonec odborná porota vyhodnotí jeden nejlepší, který pojede na velké evropské finále do Milána!

Stylové zakončení v metropoli módy
Druhý listopadový víkend bude pak evropská metropole módy hostit 19 týmů reprezentujících svou zemi na velkém finále Euro Design Contest. Toto finále bude zakončeno v neděli 11. listopadu a vítězný návrh bude následně vyráběn v limitované edici na jaře roku 2013. Online přenos z vyhlašování evropského vítěze můžete sledovat živě na FB profilu Nescafé Dolce Gusto CZ/SK na adrese tomto odkazu. Přidejte se a nenechte si to ujít!

Kávovary Nescafé Dolce Gusto
Nápojové speciality od Nescafé Dolce Gusto si můžete připravit pouze pomocí espreso přístrojů Nescafé Dolce Gusto, jejichž výrobcem je značka Krups. Mezi jejich výhody patří zejména velmi rychlá, čistá a snadná příprava nápojů a tlak čerpadla 15 barů. Patentovaná technologie vzduchotěsných kapslí optimalizuje tlak podle druhu připravovaného nápoje, díky čemuž získáte skvělou kvalitu, ať budete připravovat silné Espresso, Latte Macchiatto s krásně našlehanou pěnou nebo jakýkoliv jiný teplý či studený nápoj z široké nabídky variant. Více na www.dolce-gusto.cz.

Mohlo by vás zajímat: