Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CAD Studio prezentuje Autodesk Building Design Suite 2013 v češtině

Pátek, 24 Srpen 2012 14:13

Tags: Autodesk | BSD | Building | CAD Studio | Design | Suite

 Building Design Suite nyní i v češtině - 1234Zatím poslední uvedenou českou lokalizací v produktové řadě Autodesk 2013 je projekční sada „Autodesk Building Design Suite 2013“ (BDS). Tato aplikační sada je k dispozici v češtině ve všech svých variantách – v edici Standard, Premium i Ultimate. V Building Design Suite dostávají uživatelé do rukou kompletní sadu propojených CAD a BIM nástrojů pro efektivní projektování pozemních staveb. BDS nabízí všechny potřebné návrhové a prezentační nástroje pro 2D a 3D projektování a architekturu - od náčrtů a koncepčních návrhů přes výpočty, analýzy a optimalizace, až po 3D vizualizace, simulace a prezentace.

Vše od jednoho dodavatele, s jednotnou instalací, s jednotným licencováním a správou, a samozřejmě s datovou kompatibilitou i předdefinovanými pracovními postupy. Sadu Suite obsahující až 12 aplikací přitom získáte za významně zvýhodněnou cenu (až o 62% levněji oproti samostatným licencím).
Součástí všech edicí sady Building Design Suite je také AutoCAD Architecture nebo Autodesk Showcase. Součástí edicí Premium a Ultimate je rovněž BIM aplikace Autodesk Revit, koordinační aplikace Autodesk Navisworks nebo animační nástroj 3ds Max.
Další informace naleznete na webu CAD Studia.

Mohlo by vás zajímat: