Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

KeyShot 3.3 ke stažení

Pondělí, 03 Září 2012 07:35

Tags: 3D obrazy | HTML5 | KeyShot | KeyShotVR | Luxion

KeyShotVR screenshot - 1236aKoncem srpna se objevil třetí update pro KeyShot 3 – obsahuje již předem oznámené novinky jako KeyShotVR, nový způsob na vytváření a prezentaci 3D obsahu na webu, nový nástroj pro výběr barev a aktualizace pro podporu 3D formátů. Nově patentovaná technologie pro prezentaci produktů na internetu umožňuje vytvářet interaktivní 3D obrazy produktů, které zvládnou zobrazit i prohlížeče s HTML5, a to včetně mobilních telefonů a bez nutnosti speciálních zásuvných modulů či pluginů. Jde o volitelný doplněk s mnoha nabídkami pro tvorbu čtyř různých VR typů. Pár ukázek je možné vidět zde.

Color Selector
Nástroj pro výběr barev v KeyShot je zcela aktualizován. Tento nástroj je snadno dostupný v panelu KeyShot Project. Nové dialogové okno Color Selection umožňuje vybrat si barvy odkudkoliv z obrazovky a zvolené barvy uložit do nové palety.
keyshot-color-selector1236

Podpora Autodesk Inventor 2013
KeyShot nabízí bohaté možnosti importu z jakéhokoliv 3D renderovacího softwaru, s KeyShot 3.3 je možný import souborů Autodesk Inventor 2013 přímo do KeyShot, při ponechání barev, názvů a struktury souboru.
Mezi několika dalšími aktualizacemi KeyShot 3.3 najdeme vylepšenou podporu pro koordináty textur od SolidWorks, vylepšení importu včetně NX, Parasolid, Creo a Inventor, opraveno bylo několik bugů.
KeyShot 3.3, případně aktualizace existující instalace, se dá stáhnout zde.

Mohlo by vás zajímat: