Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Technologie zpracování plechu na EuroBLECH 2012

Pondělí, 03 Září 2012 11:06

Tags: EuroBLECH | Hannover | Plechy | Veletrh | Výstava

EuroBLECH 2012 - 1236Ve dnech 23. až 27. října 2012 na hannoverském výstavišti otevře své brány 22. mezinárodní veletrh technologií zpracování plechu. Tato největší světová přehlídka průmyslu zpracování plechu nabídne návštěvníkům kompletní přehled nejnovějších technologických trendů, aktuálního stavu a ekonomické situace odvětví. Ekonomické vyhlídky tohoto průmyslového sektoru lze v současné době s mírnou opatrností hodnotit jako pozitivní. Navzdory určité nejistotě v důsledku světové hospodářské situace a měnové krize eurozóny se průmysl zpracování plechu prezentuje jako stabilizovaný a spolehlivý sektor.

Výstavní místa na výstavišti EuroBLECH 2012 o rozloze 85 000 m2 si rezervovalo již celkem 1516 vystavovatelů z 38 zemí. Oproti veletrhu v roce 2010 došlo ke 4% zvýšení počtu vystavovatelů a 8% rozšíření výstavní plochy. Předchozí veletrh navštívilo celkem 61 500 návštěvníků z celého světa. Díky značnému počtu strojů představovaných za chodu je veletrh EuroBLECH ideální příležitostí pro odborníky z odvětví, kteří hledají vhodná řešení a zařízení pro své společnosti. Letošním tematickým zaměřením na udržitelnou budoucnost se veletrh soustředí na energeticky účinné technologie, ekologicky šetrné výrobní procesy a inteligentní využívání materiálu.

Setkání odborníků v oblasti zpracování plechu z celého světa
Celosvětový růst průmyslu zpracování plechu se odráží i v nárůstu podílu zahraničních účastníků veletrhu – 49 % letošních vystavovatelů pochází ze zemí mimo Německo. Vystavovatelé z Asie a Severní a Jižní Ameriky se již stali nedílnou součástí veletrhu. Největší zastoupení mezi vystavovateli po Německu má Itálie, Čína, Turecko, Nizozemsko, Švýcarsko, Španělsko, Rakousko, Francie, Tchaj-wan, Velká Británie a USA. „Tento největší mezinárodní veletrh pro průmysl zpracování plechů je příležitostí pro setkání odborníků a obchodníků z celého světa. Na hannoverském výstavišti se potkávají dodavatelé nejmodernějších strojů, nástrojů a systémů zpracování plechu s investory z různých zemí,“ řekla ředitelka veletrhu Nicola Hamannová.

Kompletní nabídka technologií pro zpracování plechu
Veletrh EuroBLECH 2012 zaujímá osm výstavních hal hannoverského výstaviště. V jasně rozdělených veletržních prostorách se představí kompletní technologický řetězec zpracování plechu:
  • plech, polotovary a hotové výrobky (kovové/nekovové), haly 16 a 17
  • manipulační technika, haly 16, 17 a 27
  • dělení, haly 11, 12, 14, 15, 16 a 17
  • formování, hala 27
  • ohýbání plechu, haly 11, 12, 14 a 15
  • zpracování trubek/profilů, haly 11, 14 a 15
  • zpracování kovoplastových hybridních materiálů, haly 13, 16, 17 a 27
  • prvky a díly pro stroje, haly 11, 12, 14 a 15
  • spojování, svařování a upevňování, hala 13
  • povrchová úprava plechu (při výrobním procesu), hala 13
  • nástroje a raznice pro zpracování plechů, haly 13 a 27
  • řízení procesu a kontrola jakosti, haly 11, 12, 14 a 15
  • zpracování dat (hardware a software), haly 11 a 12
  • vybavení továren a skladů, bezpečnost práce, ochrana životního prostředí, haly 11, 12, 13, 14, 15, 16 a 17
  • informační systémy a komunikace, haly 11, 12, 13, 16, 17 a 27
Na veletrhu vystavovatelé představí celou řadu strojů, nástrojů a systémů pro zpracování plechů včetně nejmodernější i tradiční techniky a nástrojů. Veletrhu se zúčastní také celá řada výzkumných institucí, které představují nezbytnou základnu technologického vývoje.
Komplexní nabídka veletrhu EuroBLECH láká odborníky ze všech vedoucích úrovní z malých, středně velkých i nadnárodních společností, které se zabývají výrobou, zpracováním nebo prodejem plechů. Mezi návštěvníky jsou výrobní specialisté, návrháři, vedoucí závodů, výrobci, technici a obchodní zástupci, ale i studenti a odborníci z průmyslových sdružení. Veletrh EuroBLECH navštěvují zástupci sektoru strojírenství, výroby plechových součástí či ocelových a hliníkových konstrukcí, automobilového průmyslu včetně jeho dodavatelů, ocelárenského průmyslu a kovoprůmyslu, válcoven, výrobců vzduchotechniky, topných systémů či zdravotnické techniky, sektoru obnovitelných zdrojů energie či leteckého nebo loďařského průmyslu.

Nová verze katalogu veletrhu
Od konce srpna je na stránkách www.euroblech.com k dispozici nový online katalog veletrhu EuroBLECH 2012 s podrobnými informacemi o vystavovatelích a jejich výrobcích. S využitím této snadno použitelné online verze si budou moci návštěvníci vytvořit a vytisknout individualizovaný katalog s popisy společností a výrobků roztříděnými podle hal nebo kategorií.

Otevírací doba/vstupenky
Veletrh EuroBLECH 2012 můžete navštívit od úterý 23. října do pátku 26. října 2012 od 9.00 do 18.00 hod. a v sobotu 27. října 2012 od 9.00 do 15.00 hod. Návštěvníci, kteří si zakoupí vstupenku předem online na adrese www.euroblech.com, ušetří kromě peněz i čas při návštěvě areálu. Denní vstupenka při koupi v areálu stojí 32 eur, při nákupu online zaplatíte jen 26 eur. Vstupenka na celou akci v místě stojí 52 eur, při nákupu online 46 eur.
Podrobné informace o veletrhu a o vystavovatelích a jejich výrobcích a další užitečné informace pro návštěvníky naleznete na webové stránce veletrhu na adrese www.euroblech.com.

Mohlo by vás zajímat: