Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Česká verze Autodesk PLM 360 s podílem CAD Studia

Pondělí, 24 Září 2012 14:23

Tags: 360 | Autodesk | CAD Studio | Čeština | Lokalizace | PLM

AutodeskPLM360-1239PLM aplikace Autodesku, Autodesk PLM 360, je od nynějška dostupná i v české lokalizaci. Díky snadnosti nasazení, flexibilitě a cenové dostupnosti si nachází program Autodesk PLM 360 stále širší uplatnění u malých i velkých firem po celém světě. Ke snadnosti ovládání přispívá i lokalizace systému do řady dalších jazyků, mezi nimiž nechybí ani čeština. Firma CAD Studio se jako partner Autodesku specializovaný na PLM (product lifecycle management) podílí i na jazykové lokalizaci aplikace Autodesk PLM 360.

Vzhledem k tomu, že PLM 360 je cloudová aplikace, je česká lokalizace k dispozici automaticky pro všechny klienty. Na standardně nastavených počítačích se systém přepne do češtiny také automaticky, již při přihlášení (viz nastavení jazyka na blogu PLMguru).
Pro další informace o PLM 360 a o možnostech jeho napojení na PDM aplikaci Autodesk Vault či na firemní ERP systémy kontaktujte CAD Studio, dodavatele PLM 360 v ČR. S PLM 360 se také můžete seznámit na nadcházející konferenci CADfórum 2012.

Mohlo by vás zajímat: