Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Aleph Objects uvádí 3D tiskárnu LulzBot AO-101

Pondělí, 31 Prosinec 2012 19:07

Tags: 3D tisk | Aleph Objects | AO-101 | Hardware | LulzBot

Lulzbot-3D-tiskarna-1252wSoučasný 3D tisk transformuje inovace a průmysl. Těsně před vánočními svátky, 21. prosince, ohlásila společnost Aleph Objects 3D tiskárnu LulzBot AO-101. Ještě před několika lety vyžadovaly malosériové výrobní a trojrozměrné prototypy desítky tisíc dolarů a měsíce času, takže inovace byly obtížné a nepřiměřeně nákladné. S AO-101 rozšiřuje LulzBot podnikání a průmysl 3D tisku. Zohledněním zpětnovazebních podnětů od uživatelů AO-100 nabízí AO-101 tišší tisk, lepší elektrické napájení a modernější RAMBo elektroniku.

Vylepšení pevné desky pro nanášení taveniny umožňuje tisk s širokou škálou materiálů a další vylepšení řemenice a tiskových systémů produkuje spolehlivější a kvalitnější tisky než konkurenční stroje na trhu. „Hnací silou naší společnosti je poskytovat technologie zdarma a otevřeně, takže můžeme společně inovovat. Jsme opak společností, které patentují každou maličkost – z našeho pohledu patenty ostatní blokují. Neumožňují jim rozvíjet nápady, změny, nebo zlepšovat je. Jsme přesvědčeni, že být svobodný a otevřený je dobré pro inovace a je to dobrý obchod,“ vysvětluje Jeff Moe, prezident Aleph Objects.
Tiskárna AO-101, plně smontovaná, robustní a připravená odeslání další den, přichází k zákazníkům s kompletní sadou nástrojů, plastového materiálu pro tisk a s návodem krok-za-krokem.
Aktuální cena uvedená na webu www.Lulzbot.com je 1725 US dolarů.

Mohlo by vás zajímat: