Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

EPLAN zrychluje návrhy strojů pro navíjení cívek a vinutí

Středa, 06 Únor 2013 13:02

Tags: 3D CAD | Elektro | Eplan | EPLAN Platform | Uživatelé

Eplan AMT-1306Společnost Advanced Machine & Tool (AMT) z Fort Wayne v Indianě (USA) zjistila, že využití systému EPLAN jí přinese významné zlepšení produktivity, a proto opustila původně používaný produkt a přiklonila se k novému inženýrskému prostředí. Významně tím zjednodušila a urychlila zejména časově náročné kroky v procesu vývoje zařízení, jako jsou přiřazování identifikačních čísel jednotlivým zařízením, číslování vodičů a standardizace konstrukčních skupin, včetně jejich archivace k budoucímu opětovnému použití. Většina firem se pro EPLAN rozhoduje poté, co zjistí, že jejich software CAD neodpovídá jejich současným a budoucím požadavkům.

Inženýři společnosti AMT neměli žádné potíže až do doby, kdy si jejich velký zákazník z oblasti automobilového průmyslu vymínil, že chce mít dokumentaci elektrického vybavení k objednaným strojům v EPLANu, aby se urychlila tvorba výrobní dokumentace a zlepšila její přesnost. To vedlo techniky AMT k tomu, aby zkoumali, zda je EPLAN skutečně lepší variantou než dosavadní systém. Když se přesvědčili, že tomu tak je, začala společnost AMT postupný proces převodu veškerých konstrukčních úloh z oblasti elektrotechniky a fluidní techniky do prostředí EPLAN Platform. V současné době jsou inženýři AMT rádi, že se k této změně rozhodli.

„Myslel jsem, že nám náš starý CAD systém zcela vyhovuje, ale teď jsem si jistý, že už zpět nechceme,“ říká elektroinženýr Mark Lohrman.


Mohlo by vás zajímat: