Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Simpoe Plastics bude k dispozici v PTC Creo

Čtvrtek, 21 Únor 2013 14:58

Tags: Creo | Plastic Advisor | Plastics | PTC | Simpoe

simpoe plastics cooling - 1308Francouzská společnost Simpoe, dodávající simulační software z oblasti vstřikování plastů, oznámila 20. února 2013 podepsání OEM dohody s firmou PTC. Tato dohoda zmocňuje Simpoe vytvořit nové rozšíření pro PTC Creo zaměřené na plastikářský průmysl, které nahradí rozšíření Plastic Advisor od PTC. Očekává se, že nové rozšíření bude k dispozici spolu s novým vydáním PTC Creo v roce 2013. Stávající uživatelé Plastic Advisoru budou mít možnost v rámci aktivního maintenance od PTC migrovat na nové Simpoe Plastics rozšíření pro PTC Creo bezplatně. Budou mít prospěch z pokročilé technologie Simpoe a budou také mít možnost upgradu své aktuální konfigurace na více rozšiřujících modulů, prodávaných přímo firmou Simpoe.

Kromě nového rozšíření Simpoe, bude jako standard zahrnuta omezená funkce verze softwaru Simpoe do každé „Per Seat“ licence PTC Creo Parametric.

Simpoe bude i nadále nabízet a prodávat svůj produktový balík SimpoePro, software pro kompletní simulaci vstřikování plastů, který je plně integrován s PTC Creo. SimpoePro je plně škálovatelné, snadno použitelné, rychle a cenově dostupné řešení, zaměřené na příležitostné uživatele vyvíjející plastové díly, stejně jako na výrobní nebo nástrojové odborníky. Uživatelé SimpoePro mohou optimalizovat konstrukční a výrobní náklady svých plastových dílů, aniž by museli opustit jim známé grafické uživatelské prostředí PTC Crea.

SimpoeXpress je funkčně omezená bezplatná verze SimpoePro, která zákazníky krátce uvádí do schopností Simpoe. SimpoeXpress je k dispozici po registraci na webových stránkách Simpoe.


Mohlo by vás zajímat: