Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nové Plex.Earth Tools 3.0

Úterý, 05 Březen 2013 15:15

Tags: Aplikace | AutoCAD | CAD Studio | GIS | Plex.Earth | Tools

Plex.Earth Tools 3.0 - 1310Jak upozornil web CAD Studia, je k dispozici nová verze aplikace Plex.Earth Tools 3.0 pro AutoCAD 2013 (a jeho profesní verze). Umožňuje velmi jednoduše přidat do projektů kompletní mozaiku barevných mapových leteckých snímků z nejrůznějších populárních mapových online služeb nebo modely terénu z Google Earth. Aplikace je určená především pro projektanty inženýrských, dopravních, vodohospodářských a ekologických staveb. Verze 3.0 je podstatně rozšířená a přepracovaná. Podporovány jsou nyní mapy z aplikací Google Earth, Bing Maps, OpenStreet Maps, ArcGIS, nebo z WMS služeb (například online katastru nemovitostí).

K dalším funkcím aplikace patří import/export objektů ve formátu KML, bezešvé slučování a ořezávání rastrových snímků, re-export lokálních georeferencovaných snímků, podpora 3000 souřadnicových systémů, atd.
Připravují se Plex.Earth Tools 3.0 i pro starší verze AutoCADu a CAD Studio pracuje na lokalizaci této verze aplikace do češtiny.
Další informace, videoukázky, stažení zkušební verze a ceny jednotlivých licencí jsou k dispozici na stránce Plex.Earth Tools.


Mohlo by vás zajímat: