Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Bentley LEARNing Conference

Čtvrtek, 14 Březen 2013 09:05

Bentley learning conference-1311Roční uživatelská konference společnosti Bentley, dříve známá jako The Be Together Conference je nyní pro uživatele jejího softwaru ještě výkonnější a intenzivnější vzdělávací událostí. Přejmenováním na The Bentley LEARN Conference podtrhuje Bentley svůj závazek, aby se toto setkání stalo prvotřídní událostí pro výchovu odborníků napříč širokým rozsahem Bentley nabídky. Letošní setkání se uskuteční ve dnech od 13. do 16. května 2013 v Pennsylvania Convention Center ve Philadelphii.

Registrace na akci je bez dalších příplatků, ať už máte jakoukoliv úroveň aktivního předplatného Bentley LEARN. Nemáte LEARN předplatné? V tom případě klikněte na tento odkaz a dozvíte se více podrobností o možnosti získat přístup na konferenci.

Předplatné Bentley LEARN Passport za 1495 dolarů poskytuje jednoroční hodnotné vzdělávání s neomezeným samostudiem podle vlastních požadavků a živé školení ve virtuální učebně – kromě plné registrace na Bentley LEARNing konferenci.

Bentley LEARNing konference je určena výhradně uživatelům Bentley a nabízí širokou škálu učebních lekcí na praktické úrovni jak pro produkty, tak pro řešení, v podobě více než 300 interaktivních přednášek a praktických workshopů.

Nová je také LEARNing Zone, která poskytne více příležitostí k učení, než kdy předtím. S větším soustředěním na učení můžete komunikovat přímo s odborníky z průmyslu, naučit se nejnovější Bentley technologie a mít přístup do sítě vývojářských partnerů společnosti Bentley.