Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová verze softwaru Syncrofit urychluje vývoj letadel

Úterý, 09 Duben 2013 15:18

Tags: CAD | CAE | CAM | PLM | Siemnes | Software | Syncrofit

Siemens PLM Software Syncrofit-1315Siemens PLM Software představuje novou softwaru Syncrofit, což je specializovaný produkt pro projektování a výrobu komplexních montážních celků a velkých aerostruktur. Umožňuje vytvářet a řídit montážní rozhraní a stovky tisíc spojovacích prostředků, které se v kostře letadel běžně vyskytují. Nejnovější verze softwaru Syncrofit přináší novou funkci v rozvržení spojovacích dílů a dimenzování jednotlivých částí. Tato funkce pomáhá leteckým inženýrům snížit až o 40% dobu, která je potřebná pro vytvoření schématu spojovacích dílů, počáteční dimenzování velikosti dílů či pro ověřování návrhů a jejich přizpůsobení následným konstrukčním změnám.

Syncrofit 13 šetří výrobním inženýrům čas, protože eliminuje nutnost ručně ověřit, že stovky tisíc či milionů spojovacích dílů v trupu letadla jsou použité správně podle plánu, a že sestava splňuje navržené požadavky.
Syncrofit 13 posiluje portfolio produktů Siemens pro navrhování v leteckém průmyslu tím, že začleňuje svůj AME (Airframe Manufacturing Environment) modul do softwaru Siemens NX, který poskytuje jednotné řešení v oblasti designu, výroby a inženýrských analýz (CAD/CAM/CAE).

"Syncrofit 13 nabízí možnost sledovat celý proces od návrhu až po výrobu, pomáhá tak inženýrům dosahovat lepších výsledků rychleji a efektivněji," říká Steve Luby, Senior Vice President, Specialized Engineering Software, Siemens PLM Software.

Více informací o nové verzi najdete zde


Mohlo by vás zajímat: