Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

IMAGINiT vydává Scan to BIM 2014

Úterý, 30 Duben 2013 10:59

Tags: IMAGINiT Technologies | Rand Worldwide | ReCap | Revit | Scan to BIM 2014

Scan to BIM 2014 Autodesk Revit - 1318Divize IMAGINiT Technologies společnosti Rand Worldwide oznámila nový software – Scan to BIM 2014. Toto vydání je plně kompatibilní se softwarovou platformou Autodesk Revit 2014 a zahrnuje v sobě nový Autodesk ReCap Point Cloud Engine pro práci s 3D daty laserového skenování. Nová verze Scan to BIM 2014 je určena speciálně architektům, projektantům, dodavatelům a inspektorům, kteří při cestování pracují s daty na cloudu v Revitu. Uživatelé tak mohou využít mračna bodů, pomocné automatické rozpoznávání a umístění architektonických prvků jako zdí a sloupů, a také elektroinstalace a odpadů, tedy trubek, vodovodů, rour, vedení apod.

Scan to BIM 2014 byl vytvořen lidmi, kteří vyvinuli IMAGINiT Utilities for Revit, IMAGINiT Clarity a Clarity Workshare. V nabídce je řada nových i vylepšených funkcí. Např. „pohled ze skeneru“ (view from scanner) dovoluje uživateli vytvořit si v Revitu perspektivu přesného místa skenování a vidět, co přesně skener naskenuje. Umožňuje to větší kontrolu a možnosti analýzy rozdílů. Další novinkou je aktualizace topografie, jež umožňuje uživateli vygenerovat z naskenovaných dat reliéf a odfiltrovat nechtěné prvky, třeba stromy nebo stožáry. Scan to BIM 2014 je možné koupit v samostatné nebo síťové licenci. Samostatná licence stojí 2 495 amerických dolarů, síťová verze pak 4 495 USD.

IMAGINiT vydává Scan to BIM 2014

 

Divize IMAGINiT Technologies společnosti Rand Worldwide oznámila nový software – Scan to BIM 2014. Toto vydání je plně kompatibilní se softwarovou platformou Autodesk Revit 2014 a zahrnuje v sobě nový Autodesk ReCap Point Cloud Engine pro práci s 3D daty laserového skenování. Nová verze Scan to BIM 2014 je určena speciálně architektům, projektantům, dodavatelům a inspektorům, kteří při cestování pracují s daty na cloudu v Revit. Uživatelé tak mohou využít mračna bodů, pomocné automatické rozpoznávání a umístění architektonických prvků jako zdí a sloupů, a také elektroinstalace a odpadů, tedy trubek, vodovodů, rour, vedení apod. Scan to BIM 2014 byl vytvořen lidmi, kteří vyvinuli IMAGINiT Utilities for Revit, IMAGINiT Clarity a Clarity Workshare. V nabídce je řada nových i vylepšených funkcí. Např. „pohled ze skeneru“ (view from scanner) dovoluje uživateli vytvořit si v Revit perspektivu přesného místa skenování a vidět, co přesně skener naskenuje. Umožňuje to větší kontrolu a možnosti analýzy rozdílů. Další novinkou je aktualizace topografie, jež umožňuje uživateli vygenerovat z naskenovaných dat reliéf a odfiltrovat nechtěné prvky, třeba stromy nebo stožáry. Scan to BIM 2014 je možné koupit v samostatné nebo síťové licenci. Samostatná licence stojí 2 495 amerických dolarů, síťová verze pak 4 495 USD.

Mohlo by vás zajímat: