Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Siemens vydává Teamcenter Rapid Start

Pondělí, 17 Červen 2013 15:01

Tags: Express | PDM | PLM | Rapid Start | Siemens | Teamcenter

teamcenter rapid start-1325Siemens představuje novou generaci předkonfigurovaného systému pro správu dat (PDM), který vychází ze softwaru Teamcenter. Je navržen tak, aby urychlil proces vývoje produktů, a to tím způsobem, že podniku umožní rychle najít, sdílet a opětovně použít produktová data. Teamcenter Rapid Start přináší benefity Teamcenteru a je dalším krokem ve vývoji softwaru Teamcenter Express od společnosti Siemens. Poskytuje firmám rychlou a bezpečnou metodu jak zúročit výhody PDM, zatímco jejich investice do technologií jsou chráněny.

Teamcenter Rapid Start používá stejný softwarový kód jako Teamcenter, takže nabízí jednoduchý způsob k postupné plné implementaci PLM.
Teamcenter Rapid Start poskytuje správu multi-CAD dat, umožňuje tak výrobcům efektivně a účinně používat, kontrolovat a sdílet počítačem vytvořená data (CAD) napříč celým procesem výroby a dodavatelským řetězcem. V kombinaci se schopnostmi vizualizace pomáhá zkvalitnit spolupráci, což umožňuje podnikům činit lepší rozhodnutí.
Teamcenter Rapid Start také pomáhá zvládat každodenní úkoly a procesy díky přednastaveným pracovním postupům změnového řízení a procesů souvisejících s uvedením produktu na trh. Díky těmto procesům se daří splnit výrobu v předem stanoveném plánu.
Zákazníci používající Teamcenter Express mohou vyměnit své stávající licence za ekvivalentní licenci Teamcenter Rapid Start a po jednoduchém upgradu mohou využívat výhod obou přednastavených PDM systémů Teamcenter Rapid Start a jednoduchého přístupu k funkcím PLM systému Teamcenter.
Teamcenter Rapid Start bude k dispozice tento měsíc. Více informací najdete na tomto odkazu.


Mohlo by vás zajímat: