Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Setkání uživatelů firmy SolidVision se změnilo na SolidDays

Středa, 03 Červenec 2013 12:18

Tags: Konference | ModelMania | Skalský Dvůr | SolidCAM | SolidDays | SolidVision | SolidWorks

SolidDays sal-1327Asi nejteplejší dny měsíce června (19. a 20.) v hotelu Skalský Dvůr na Vysočině patřily patnácté konferenci uživatelů systémů SolidWorks a SolidCAM dodaných společností SolidVision, tentokrát s novým názvem SolidDays. Pořádající firma neponechala nic náhodě a navázala na osvědčenou koncepci programu se společnými dopoledními bloky přednášek a odpoledními volitelnými semináři, které nabízely 16 různorodých témat. Konference také opětovně nabídla mezi uživateli populární soutěž ModelMania. Letos se přihlásilo 42 soutěžících, kteří na poměrně složitém zadání prokazovali své znalosti a dovednosti v systému SolidWorks. A bylo o co soutěžit – na vítěze čekala hlavní cena iPad mini.

Protože setkání uživatelů je také společenská událost, nechyběl zábavný večerní program, zaměřený letos na téma rekordů a kuriozit. Rovněž byl vytvořen nový český rekord v štafetě otevírání 165 piv, o čemž si můžete přečíst v jiném článku.
Sami účastníci oceňují konferenci za její příjemnou atmosféru, potkávají se tu každoročně s kolegy z firem a osobně i s pracovníky společnosti SolidVision, které mnohdy znají třeba jen po telefonu. Sledujeme-li přednášky, můžeme konstatovat, že se rok od roku zvyšuje nebo se minimálně trvale drží hodně vysoko jejich odborná i prezentační úrověň. Nejspíš také proto neustále narůstá počet účastníků setkání. Letos už celkový počet uživatelů, partnerů, novinářů a zaměstnanců společnosti SolidVision dosáhl počtu 200. To je pro pořadatele, který je v ČR největším prodejcem výše uvedených produktů, zadostiučiněním i závazkem do příštích ročníků SolidDays.

SolidDays ModelMania-1327
Pořadí nejlepších v ModelManii bylo následující:

  1. místo Martin Valdhans – MD Elektronik
  2. místo Petr Holeček – Armatury Group
  3. místo Jan Dolejší – ProSpon

Mohlo by vás zajímat: