Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pokračující inovace 3D pracovních postupů v CINEMA 4D R15

Středa, 24 Červenec 2013 12:17

Tags: Animace | Cinema 4D R15 | Grafika | Maxon | Vizuální efekty

Maxon CT-1330Společnost Maxon představila 23. července Cinemu 4D Release 15 (R15) pro 3D animace, vizuální efekty, 3D kreslení a vizualizace v rámci konference SIGGRAPH 2013, konané ve dnech 23.–25. července 2013. Ke klíčovým novinkám produktu Cinema 4D R15 patří například rendering. Nový Team Render dokáže využít přebytečné výpočetní kapacity dalších počítačů na síti, a to pro statické snímky i animace. K vyšší kvalitě výstupu přispívají zejména přepracované algoritmy pro irradiance caching, ambient occlusion a fyzikální rendering.

Další vylepšení
Modelování – produktivita při 3D modelování byla výrazně vylepšena uvedením zcela nového interaktivního nástroje pro zaoblování hran.
Typografické nástroje – speciální sada typografických, textových a kontrolních možností objektů MoText a Text Spline přímo v 3D pohledu.
Dynamické skulptování – vylepšené dynamické skulptování včetně nástrojů pro pokročilé maskování, nové volby pro zrcadlení a duplikování, nový štětec Amplify a nové režimy kreslení pro skulptování v oblastech definovaných pomocí lasa, obdélníku nebo polygonální kresby.

Vylepšení v modelování, renderingu a pracovních postupech zahrnuje robustního správce textur, nový materiál trávy, jeřábovou kameru pro produkční záběry a mnohem více.

Systémové požadavky
Cinema 4D je dostupná pro systémy MacOS X a Windows. Doporučené systémové požadavky jsou na tomto odkazu.

Cena, dostupnost, možnosti upgradu
Cinema 4D Release 15 bude v prodeji od září 2013. Další informace o cenách a distribuci naleznete na www.maxon.net.


Mohlo by vás zajímat: