Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TDM Systems na EMO 2013 představí TDM V.4.6

Pátek, 26 Červenec 2013 11:39

Tags: CAM | Simulace | Správa dat nástrojů | TDM Systems | TDM V.4.6

tdm global line 1330Společnost TDM Systems představí na EMO 2013 několik technologických novinek. Mezi ně patří především nová verze softwaru TDM verze 4.6 s novými 3D generátory a grafickými převodníky na podporu zdokonalené CAM simulace. Navíc je TDM verze 4.6 základem pro zcela nový modul produktové řady „Global Line“, která urychluje použití mezi lokalitami. Vývojáři TDM zaměřili potřebné úsilí na implementaci systému správy nástrojů a zdrojů a na snadné a intuitivní ovládání. Mottem je: „Kratší dodací lhůty, snadnější pochopení a globální použití“. Zákazníci potřebují plnou funkčnost, ale nesmí to mít vliv na dodací lhůty a použitelnost.

TDM verze 4.6 nyní nabízí „Data Downloader“ pro nářadí Walter a „Tool Loader“ pro nástroje od jiných výrobců, s cílem zajistit požadovanou rychlost hned od začátku, od naplnění databáze. Například, kdokoli, kdo potřebuje údaje o nástrojích Walter, může na kliknutí myši velmi snadno stahovat data z internetu do TDM pomocí Walter data Downloaderu, jakmile bude v říjnu 2013 vydán i-PAC 13-2. Výhodou je to, že spolu s master daty jsou současně poskytnuta požadovaná simulační data jako 2D a 3D grafika.
tdm base module 1330
Díky novým 3D nástrojům se firma TDM Systems opět velkým krokem přiblížila ke své vizi digitální továrny a zařadila vyšší rychlost v případě CAM simulací. 3D-Revolve Generator pro rotačně symetrické nástroje a 3D-Solid Converter pro hlavní CAM systémy urychlují proces simulace a analýzu kolizí. Kromě toho firma z Tübingenu zaměřila svou pozornost na výměnu dat nástrojů a jejich použitelnost.
TDM 3D-Revolve Generator-1330


Mohlo by vás zajímat: