Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Technical Computing Prague 2013

Pátek, 02 Srpen 2013 12:15

Tags: COMSOL | dSpace | Humusoft | Konference | MATLAB | Simulink | Technical Computing

TCB 2012-1331Společnost Humusoft zve k účasti na 21. ročníku podzimního setkání uživatelů a příznivců výpočetních a simulačních prostředí MATLAB&Simulink, COMSOL Multiphysics a dSPACE. Konference Technical Computing Prague 2013 se bude konat 13. listopadu 2013 v Kongresovém centru ČVUT, Thákurova 1, Praha 6. Cílem konference je seznámit účastníky s aplikačním využitím programových nástrojů pro technické výpočty, analýzu dat, modelování a simulace. Konferenci pořádáme každoročně od roku 1993 a za tu dobu se akce stala významnou platformou pro výměnu zkušeností mezi vývojáři, odborníky z praxe, pedagogy a výzkumníky z akademické sféry.

V příspěvcích letošního ročníku budou prezentovány aplikace programových nástrojů MATLAB, Simulink, COMSOL Multiphysics a dSPACE v nejrůznějších oborech průmyslu, vědy, výzkumu a výuky. Přihlášeny jsou příspěvky z oblasti řídicí techniky, měření, zpracování signálů, počítačového vidění, simulace systémů, návrhu algoritmů, komunikační techniky, chemické technologie, medicíny a podobně. Součástí konference budou i přednášky o novinkách a trendech vývoje systémů MATLAB&Simulink, COMSOL Multiphysics a dSPACE.
Setkání je určeno jak pro stávající uživatele uvedených systémů, tak pro začátečníky a příznivce výpočetních, modelovacích a simulačních nástrojů.
Informace o konferenci Technical Computing Prague 2013 včetně registračního formuláře jsou k dispozici na webu Humusoftu.
Sborníky z předchozích ročníků série Technical Computing je možné získat v elektronické podobě stažením z tohoto odkazu.


Mohlo by vás zajímat: