Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HP představilo nové počítače s dotykovým ovládáním

Neděle, 08 Září 2013 22:33

Tags: All-in-One | Hardware | Hewlett-Packard | HP ENVY | IFA 2013 | Recline

HP Envy Recline-1336HP představilo novou počítačovou řadu HP ENVY Recline All-in-One, která přináší špičkové dotykové modely typu „vše v jednom“ (All-in-One, AiO) s inovativní možností polohování. Uživatelům nabízejí lépe ovladatelné dotykové displeje, aby interakce s nimi byla maximálně přístupná a komfortní, snadno přizpůsobitelná individuálním požadavkům každého uživatele – jednoduše si vyberou, v jaké poloze displeje je pro ně ovládání nejpřirozenější. Nové AiO PC HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC a HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC nabízejí multidotykový displej, který rozezná až 10 dotyků současně. Nová studie společnosti HP odhalila, že naprostá většina uživatelů preferuje při jakékoli práci s dotykovým displejem jeho umístění v nižších a bližších pozicích.

Počítače série HP ENVY Recline vycházejí těmto preferencím vstříc a nabízejí Full HD IPS dotykové displeje, schopné reagovat až na 10 dotyků současně, na stojanu s unikátním kloubem umožňujícím měnit polohu displeje naprosto lehce, plynule a jednoduše.
Unikátní konstrukce nabízí možnost nastavit displej do takřka jakékoli polohy od zcela vodorovné až po zcela svislou, a to dokonce i pod úroveň hrany stolu, takže uživatelé si mohou najít „svou“ jedinečnou polohu, v níž pro ně bude dotykové ovládání nejpřirozenější.  Oba modely dotykových AiO počítačů HP ENVY Recline23 a HP ENVY Recline27 jsou vybaveny čtvrtou generací procesorů Intel Core i-series a diskrétními grafikami Nvidia, které pomohou uživatelům lépe zvládnout náročnější výpočetní úlohy. HP ENVY Recline27 navíc podporuje i technologii Near Field Communication (NFC), díky níž lze snadno sdílet fotografie, kontakty nebo třeba oblíbené webové odkazy s jinými NFC přístroji – stačí jejich jediný dotyk.
HP rovněž nabízí nové AiO PC s prémiovým zvukovým podáním pro všechny hudební nadšence a fanoušky multimédií. Model HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition, který se liší od ostatních modelů HP ENVY Recline kombinací s červenými designovými prvky, obsahuje duální reproduktory Beats Audio přinášející zvuk v nejlepší kvalitě mezi současnými počítači.
Více informací o nové řadě dotykových AiO PC HP ENVY Recline lze najít na stránkách The Next Bench.

Počítač HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC bude v regionu EMEA dostupný během září za cenu od 1 099 eur.
Počítač HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition bude v regionu EMEA dostupný od října za cenu od 1 099 eur.
Počítač HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC bude v regionu EMEA dostupný během září za cenu od 1 299 eur.


Mohlo by vás zajímat: