Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Externí disky WD nabízí vysokou kapacitu a ochranu dat

Středa, 25 Září 2013 13:12

Tags: Disky | Hardware | My book | My Book for Mac | WD – Western Digital

WD My Book-1339Společnost WD přichází s novým designem své produktové řady My Book a My Book for Mac. Tyto externí disky poskytují až 4 TB úložného prostoru a rozšířené možnosti ochrany dat pro ty, kteří vytváří a uchovávají velké objemy dat, jako jsou hudební, video či foto soubory. K dispozici je rychlost připojení USB 3.0 a kapacita 2 TB, 3 TB a 4 TB pro ty největší soubory a sbírky multimediálních formátů. V kterémkoli okamžiku se může s vašimi daty něco stát. Ať už je to ztracený notebook či počítačový vir, vždy je nutné uchovávat data v bezpečí a udržovat zálohu důležitých dokumentů a cenného digitálního obsahu. Nové disky přinášejí ideální zálohování, které chrání ukládané soubory a sbírky.

Software WD SmartWare Pro je určen pro automatické zálohování v cloudu se službou Dropbox a Acronis True Image v edici pro WD umožňuje uživatelům provádět zálohování celého systému i bezpečně odstraňovat programy a dokumenty.
Bezpečnostní pojistky proti neoprávněnému přístupu k disku jsou ovládány pomocí softwaru WD SmartWare Pro, který zajišťuje automatické zálohování, hardwarové šifrování a ochranu heslem. Chrání tak data před zloději, požárem, záplavami a dalšími přírodními katastrofami, protože současně umožňuje zálohovat do vzdáleného cloudu prostřednictvím služby Dropbox . Pro zálohování celého systému a bezpečné mazání dat a programů disky zahrnují aplikaci Acronis True Image (ATI) v edici pro WD.
ATI v edici pro WD je integrovaný softwarový balíček, který zajišťuje bezpečí všech informací z PC a může být použit i k bezpečnému mazání jakýchkoli důvěrných dat, která již nejsou dále používána. ATI pro WD se také používá pro obnovení systému při selhání v případě havárie systému i pro obnovení celého počítače včetně složek a dokumentů, software a předvoleb.
Řada WD My Book for Mac určená pro uživatele počítačů Mac také má připojení SuperSpeed USB 3.0 a konektivitu typu UAS pro vyšší flexibilitu a vyšší rychlost. My Book for Mac, dostupný v kapacitě 2 TB/3 TB, je  kompatibilní s aplikací Time Machine pro bezpečné a efektivní zálohování dokumentů. Disk je vybaven softwarem WD Utilities, který umožňuje uživatelům disk zaregistrovat, provádět diagnostiku a mnoho dalšího.
Na disky My Book a My Book for Mac je poskytována 3letá záruka a jsou dostupné prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů a také v internetovém obchodě www.shopwd.eu.
Doporučená koncová cena je u My Book for Mac 2 TB 111 eur, u 3TB verze pak 139 eur, My Book (PC) 2 TB je za 99 eur, 3TB verze za 129 eur a 4TB verze za 179 eur.


Mohlo by vás zajímat: