Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

WD uvádí výkonné úložiště My Cloud se čtyřmi disky

Úterý, 12 Listopad 2013 17:02

Tags: Data | Disky | EX4 | Hardware | My Cloud | WD – Western Digital | Zálohování

WD My Cloud EX4-1346Společnost WD, součást Western Digital, rozšířila svoji nedávno představenou produktovou řadu My Cloud pro osobní cloud o vysoce výkonné síťové úložiště NAS s pozicemi pro čtyři pevné disky. Toto řešení poskytuje spolehlivý způsob ukládání, sdílení, zálohování a řízení velkého množství digitálních dat pro kreativce, profesionální uživatele, pracovní skupiny a pro všechny ostatní náročné uživatele, kteří pracují s velkým množstvím dat. Úložiště využívá disky WD Red, které jsou speciálně navržené pro systémy NAS pro domácnosti a malé firmy. 

Pevné disky WD Red využívají technologii NASware 2.0, která zlepšuje spolehlivost disku a chrání data v případě ztráty napájení či jiné poruchy. Navíc, disky WD Red využívají technologii 3D Active Balance Plus, která výrazně vylepšuje celkový výkon disku a jeho spolehlivost. Úložiště My Cloud EX4 poskytuje volbu mezi několika kapacitami. Dovoluje zákazníkům zvolit si úložiště i bez pevných disků s možností dodatečného určení vlastní kapacity a přidávání jednotlivých disků tak, jak poroste objem digitálních dat. Dále je možné zvolit modely s kapacitou 8 TB, 12 TB nebo 16 TB. Technologie Easy-Slide-Drive používaná u My Cloud EX4 dovoluje uživatelům snadno během několika sekund instalovat či prohodit disky bez šroubováku či dalšího nářadí. Navíc mohou uživatelé připojit kompatibilní externí pevný disk USB 3.0 k rozšiřujícím USB portům a okamžitě navýšit kapacitu úložiště My Cloud EX4.
S mobilními aplikacemi WD My Cloud, které jsou dostupné pro zařízení se systémy iOS a Android, může uživatel prohlížet své fotografie, streamovat videa ukládat a třídit dokumenty na svém tabletu či chytrém telefonu odkudkoli.
Tyto mobilní aplikace také umožňují snadné sdílení dokumentů, bezpečnou a jednoduchou výměnu dat a spolupráci. Dále lze označit emailové složky a zprávy ale také ostatní dokumenty odkazem a tyto složky nechat otevřít nebo vytisknout třetí stranou.
V neposlední řadě mobilní aplikace pro disk My Cloud zahrnují důležité veřejné cloudové služby, takže zákazníci mohou snadno přenášet data a složky mezi svými účty u veřejných cloudových služeb. Dropbox, SkyDrive a Google Drive.
Úložiště My CloudEX4 bude k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů a také v internetovém obchodě www.shopwd.eu. Doporučená koncová cena 379 € u verze bez disků, 799 € pro 8 TB, 949 € pro 12 TB a 1999 € pro 16 TB.
Mobilní aplikace My Cloud jsou k dostání prostřednictvím App Store a Google Play.
Na My Cloud EX4 je poskytována 2letá omezená záruka, je kompatibilní s Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, OS X Mavericks, Mountain Lion, Lion, Snow Leopard, a také se zařízeními DLNA/UPnP.


Mohlo by vás zajímat: