Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Eplan slaví 30. výročí

Čtvrtek, 01 Květen 2014 20:07

Tags: 1984-2014 | CAE | Eplan | Friedhelm Loh Group | Industry 4.0

30 let Eplanu-1418Tři nové pobočky – v Japonsku, Jižní Africe a Turecku – potvrzují expanzi poskytovatele řešení Eplan. Společnost oslavila na hannoverském veletrhu své třicáté narozeniny. Více než 40 000 zákazníků, přes 100 000 instalací ve více než padesáti zemích a přes 700 zaměstnanců - to jsou důkazy úspěchu společnosti, která vznikla v roce 1984 se třemi zaměstnanci. Eplan je již přítomen ve více než padesáti zemích. Výrazná expanze tržního podílu se plánuje zejména v USA, Číně, Indii a Japonsku. Již uskutečněné správně předpovězené investice v oblasti konzultací zajišťují stálý růst klíčového prodeje řešení.

Profesionální služby, které zahrnují konzultace, implementace a neustálou podporu zákazníků, tvoří už nyní významnou část obratu společnosti. A laťka expanze byla nastavena hodně vysoko – v roce 2014 Eplan plánuje dosáhnout dvouciferného růstu a vytvořit více než 100 dalších pracovních míst.

Zaměření na software a inženýring
Friedhelm Loh Group, skupina společností, do které Eplan patří, současně provádí masivní investice do softwaru a inženýringu. Společnost Cideon, systémový integrátor SAPu a Autodesk Reseller s více než 500 zaměstnanci, se stala součástí skupiny v září 2013. Všechny scénáře Industry 4.0 vyžadují mnoho elementů – od softwaru přes rozhraní až k automatizaci. Friedhelm Loh investoval do společnosti Eplan již v roce 1986 (kdy byl známý pod jménem Wiechers & Partner), protože již tehdy rozpoznal její potenciál. Dnes směřuje celou Friedhelm Loh Group směrem k optimalizovaným hodnotovým řetězcům.

Neustálá inovace
To, co v roce 1984 začalo jako záměna papíru a tuše za PC a software, se neustále vyvíjí. Eplan byl a zůstává průkopníkem trendů v oblasti optimalizace inženýrských procesů. Experti společnosti uvedli na trh pionýrskou technologii prostřednictvím Eplan Engineering Centra a automatické konfigurace strojové dokumentace na základě modulárního návrhu. A s pomocí Eplan Platform mohou zákazníci v oblastech strojního a výrobního strojírenství, v automobilovém a dopravním průmyslu, v strojírenských a automatizačních oborech, a dokonce i v lékařství a výrobě a distribuci energií dosáhnout výrazně zvýšené efektivity v procesech vývoje produktů s využitím standardizovaných procedur, automatizovaných procesů a plynulého workflow.


Mohlo by vás zajímat: