Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dva červnové e-ziny Technodatu

Čtvrtek, 26 Červen 2014 13:03

Tags: 2014 | Červen | e-zin | Elektro | PLM | Technodat

plmelektro e-zin-1426Hned dva elektronické magazíny připravili v červnu pracovníci společnosti Technodat. Prvním je pravidelně měsíčně vycházející Technodat PLM e-zin a druhým Technodat Elektro e-zin, občasník vycházející nepravidelně až třikrát ročně. V obou jsou zajímavé informace, pro které stojí za to si magazíny otevřít a přečíst. V PLM e-zinu se například můžete seznámit s úvodníkem Aleše Kobylíka a jeho upoutávkou na Exalead OnePart. Tento komfortní nástroj pro prohledávání starší konstrukční dokumentace už Technodat nabízí.

V aktualitách je představení úspěšné implementace 3DExperience řešení v podniku Konštrukta-Industry, nové obchodní značky Dassault Systèmes 3DXcite a ohlédnutí za akcí PLM Forum 2014. Jsou tu samozřejmě i další rubrikyzajímavosti.
Editorial Zdeňka Potměšila v Elektro e-zinu s odstupem hodnotí účast firmy na výstavě Amper 2014 v Brně a upozorňuje na možnost vzdělávání prostřednictvím webinářů, do kterých se pustili i v Technodatu Elektro. Aktuálně se připravuje WEBinar Engineering Base. Také v tomto e-zinu je mnoho zajímavostí, pokud se zajímáte o oblast elektro, klikněte na níže uvedený odkaz.
PLM e-zin najdete na tomto odkazuElektro e-zin zde.


Mohlo by vás zajímat: