Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Diskutujte o budoucnosti stavebnictví na BIM DAY 2014

Pondělí, 03 Listopad 2014 10:02

Tags: BIM | BIM DAY 2014 | Konference | NTK | Stavebnictví | Vzdělávání

BIM Day-1445Jste připraveni na BIM revoluci? BIM Revoluce je tady! Takový je podtitul výroční konference BIM DAY 2014, organizované Odbornou radou pro BIM, která se uskuteční ve čtvrtek 27. listopadu 2014 v Národní technické knihovně v Praze. Na téma BIM se nebude jen přednášet, o problematice se zavádění metodiky BIM do současné praxe u nás i Evropě se bude především diskutovat. Na konferenci se představí celá řada předních zahraničních i domácích odborníků na problematiku zavádění metodiky BIM. Z těch zahraničních to jsou Steve Spark [4Projects] z Velké Británie, Christoph Eichler [BEHF architects] z Rakouska či Thomas Liebich [buildingSMART Interational] z Německa.

Šíři záběru ukrývající se pod zkratkou BIM mohou názorně demonstrovat odpolední panelové diskuze, kde bude dán prostor problematice BIM z rozličných úhlů pohledu. O metodice a zavádění BIM se proto bude diskutovat z pohledu investora (veřejného i soukromého), facility manažera, stavebních firem - generálního dodavatele včetně subdodavatelů, projektantů i architektů, tedy všech účastníků procesu výstavby. BIM bude rovněž diskutován na pozadí standardů a legislativy či ve vztahu ke vzdělávání odborníků znalých BIM, které bude praxe do budoucna potřebovat.
Konference BIM DAY 2014 se uskuteční ve čtvrtek 27. listopadu 2014 od 9:00 do 18:00 hodin v budově Národní technické knihovny v Praze. Podrobné informace o konferenci s kompletním programem naleznete na stránkách www.BIMDAY.cz.


Mohlo by vás zajímat: