Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SolidDays 2015 společnosti SolidVision opět v hotelu Jezerka

Úterý, 26 Květen 2015 10:09

Tags: Jezerka | Konference | Seč | SolidDays | SolidVision | SolidWorks | Uživatelé | Vzdělávání

SolidDays-Jezerka-1522Tradiční každoroční konference SolidDays 2015 se letos opět koná v srdci Železných hor ve dnech 17. a 18. června 2015 v Kongres hotelu Jezerka (www.jezerka.cz) u vodní nádrže Seč. Jako vždy se účastníci seznámí s maximem novinek a informací o stávajících i chystaných produktech, budou mít možnost vyměnit si uživatelské zkušenosti, zasoutěžit si a pobavit se v příjemném prostředí. Konference bude rozdělena na dopolední blok společných přednášek a odpolední odborné semináře, ve kterých se budou přítomným věnovat nejen specialisté firmy SolidVision.

Volitelná nabídka zahrnuje celkem 12 seminářů, kdy paralelně budou probíhat vždy 4 semináře v odpoledních časech.
V programu nechybí prestižní soutěž ModelMania, ve které můžete prokázat a ověřit si své znalosti a dovednosti v systému Solidworks. Pro 3 nejlepší jsou jako vždy připraveny hodnotné ceny.
První den večer je připraven společenský program, gril a diskuse.

Ubytování, stravování a doprovodné akce jsou zahrnuty v ceně poplatku za konferenci, který činí 2900 Kč bez DPH na osobu za oba dny. Investované prostředky do konference se vám vrátí v podobě slevového kupónu na nákup předplacené údržby Solidworks ve výši účastnického poplatku.
Hosté budou ubytováni ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích nebo ve čtyřlůžkových apartmánech.
Na konferenci se registrujte prostřednictvím on-line objednávkového formuláře, věnujte pozornost pokynům v textu a účastnický poplatek uhraďte nejpozději do 5. června 2015.

Neváhejte s přihláškami, protože kapacita konference a zejména odborných seminářů je omezena.

Kompletní program v pdf najdete zde.


Mohlo by vás zajímat: