Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Veletrhy Brno nabízejí konfigurátor veletržního stánku

Pondělí, 13 Červenec 2015 16:05

BVV-konfigurator-1529Pro ty, kteří ještě stále nezavrhli svou účast na výstavních akcích, vychází vstříc Veletrhy Brno konfigurátorem veletržního stánku. Nevím, jak dlouho už na portálu BVV.cz tento konfigurátor je, já jsem si ho všimnul teprve nyní, v červenci 2015. Pomocí této webové aplikace si můžete dopředu spočítat náklady na veletržní expozici v areálu brněnského výstaviště. Po vstupu na stránku konfigurator.bvv.cz je nabídnuta volba ze dvou možností – stavby typového stánku a vybavení, nebo kreativního řešení. 

Celá konfigurace typizované nabídky probíhá ve 4 krocích. Začínáte nejdříve volbou veletrhu, protože od toho by se podle mé představy měla odvíjet cenová relace za výstavní plochu. Pak udáte velikost a druh expozice. Tady můžete narazit, když například nevíte, že hloubka řadového stánku je 3 metry, To pak konfigurátor nahlásí, že systém bohužel nenašel vhodnou expozici vyhovující vaším (ano, skloňovat zájmena neumí ani v BVV) volbám. Rozměry stánků nenajdete ani v Galerii, kde je jediným zmíněným rozměrem výška. Když se trefíte s rozměrem, jsou nabídnuta typová řešení i s vnitřním vybavením. Pak volíte detaily expozice, jako jsou barva koberce, zázemí, barva límce a text na něm. V 3. kroku se volí doplňkové vybavení (židle, stoly, barovky, pulty, květiny, barvy stěn a další typové vybavení), technika, do které patří elektroinstalace (svítidla, zásuvky) a AV technika (monitory, displeje, přehrávače, notebooky, dataprojektory, plátna, apod.) a služby, ve kterých jsou zahrnuty přívody el. energie (včetně přívodu pro ledničku s 24hodinovou dodávkou proudu), přívodu a odpadu vody či internetu s úžasnou rychlostí 2 Mb/s a cenou. Za zmínku také stojí, že například přívod el.energie do 3,6 kW je za 4750 Kč oproti přívod 6,9 kW, který je za 3750 Kč. Předpokládám ovšem, že to je spíš chyba tvůrce. Ještě stále v 3. kroku si můžete navrhnout expozici i v grafickém konfigurátoru. Ve 4. kroku už pak buď svou objednávku závazně objednáte, nebo si necháte zpracovat na základě svých požadavků nezávaznou nabídku, kterou dostanete jako pdf soubor na zadaný e-mail.
Nabídka pro kreativní řešení je podstatně chudší. Je zde úvodní stránka bez jakékoliv přidané hodnoty, Showroom s ukázkami designových expozic, interiérů, nabídkou pro eventy a kongresy, lounge a skupinové účasti. Pak informační materiál v pdf, webový poptávkový formulář a telefonní kontakt.
Každopádně jde o chvályhodný počin, který vystavovatelům umožní si rychle udělat představu o nákladech, které budou muset vynaložit na svou případnou účast na výstavních akcích.
-kh-