Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Teamcenter 11 s řadou vylepšení

Úterý, 06 Říjen 2015 21:21

Tags: ALM | ECAD | PDM | PLM | Produktivita | Siemens | Software | Teamcenter | Verze 11 | Výkon

teamcenter rapid start-1541Nejnovější verze softwaru Teamcenter od Siemensu přináší nové možno- sti, které zvýší produktivitu a výkon, a sníží náklady. Teamcenter 11 nabízí rozšířené funkcionality webového klienta Active Workspace, nové nástroje pro správu a integraci, a novou funkci umožňující spravovat software návrhových procesů jako nedílnou součást životního cyklu výrobku. Nová vylepšení obsahují modul pro spolupráci s dodavateli, modul pro řízení shody a integrace s ECAD systémy s předkonfigurovaným řešením Teamcenter Rapid Start. Teamcenter je nejpoužívanější systém na světě pro správu digitálního životního cyklu výrobku a je vyvinut společností Siemens PLM Software.

Životní cykly softwarových aplikací jsou řízeny prostřednictvím ALM (Application Lifecycle Management) nástrojů. Teamcenter 11 nyní nabízí bezešvou integraci ALM nástrojů, dat a procesů v rámci PLM prostředí. ALM-PLM integrace umožňuje zákazníkům správu softwarových návrhů s uceleným pohledem na navrhování výrobku, včetně mechanické konstrukce, ale i návrhu elektro částí zařízení (MCAD a ECAD).
Další vylepšení Teamcenteru 11, které výrazně zvyšuje hodnotu PLM systémů je rozšíření o intuitivní, vizuální a personalizo- vané prostředí pro okamžitý přístup k informacím, které nazýváme Active Workspace. Teamcenter 11 umožňuje řízení systémového inženýrství a správu požadavků přímo z prostředí Active Workspace, což umožnuje snadnější plánování a předvídání výkonu celého systému. Díky novému “systému architektury modelovacích funkcí” a nástrojů pro správu validačních a verifikačních procesů, mohou zákazníci jednoznačně určit výkon výrobku oproti plánovaným cílům.
Konfigurace Teamcenter Rapid Start pro správu dat výrobků (PDM), nyní obsahuje volitelnou podporu integrace ECAD. V jednom PDM prostředí je tak možná multi-doménová správa návrhů a spolupráce. Předkonfigurované řešení Teamcenter Rapid Start dovoluje vytvořit rychle a efektivně plně funkční PDM prostředí s minimálními náklady. Teamcenter 11 umožňuje zákazníkům přejít snadno a rychle z PDM k plnému PLM řešení Teamcenter.
Nástroje pro zlepšení výkonu a správy dat jsou přesvědčivým argumentem pro zákazníky, kteří zvažují upgrade z Teamcenteru 10 na 11. V nejnovější verzi byly přidány specifické vylepšení, díky kterým se některé aplikace staly pružnější a škálovatelné. Například, zákazníci, kteří používají Schedule Manager nyní mohou řídit mnohem obsáhlejší projekty než dříve. Rovněž udržování více prostředí najednou v rámci Teamcenter je nyní jednodušší pomocí administrativních nástrojů, které dovolují prostředí snadno porovnávat.
Mezi další vylepšení Teamcenter 11 patří samoobslužné funkce, které umožňují dodavatelům pracovat nezávisle, stejně jako vylepšení, jak zefektivnit kontrolu shody výrobků, aby byly v souladu s pravidly ochrany životního prostředí.
A v neposlední řadě, Teamcenter 11 snižuje náklady na implementaci a údržbu tím, že zlepšuje integraci třetích stran nebo starších serverových aplikací na používání standardních zpráv, datovou komunikaci a transformaci dat.
Nová verze Teamcenter 11 je již dostupná. Pro podrobnější informace o všech nových funkcích obsažených v Teamcenter 11, spolu s dalšími novinkami o Teamcenter produktech, navštivte Teamcenter komunitu.


Mohlo by vás zajímat: