Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CADSoftTools nabízí on-line převod z PDF do DWG

Pondělí, 23 Listopad 2015 08:04

Tags: CADSoftTools | Data | on-line | Převod | Služba | Zdarma

CADSoftTools-pdf2dwg-1548Společnost CADSoftTools připravila internetovou službu s možností on-line převodu souborů v PDF do DWG zdarma. Formát PDF je obtížné editovat a je tedy nutné jej převést do některého z upravitelných formátů. Převaděč CADSoftTools Converter umožňuje jako výstup formát DWG, se kterým si rozumí většina CAD programů. Výhodami tohoto převodníku jsou např. skutečnost, že text v PDF souborech zůstane i po konverzi v DWG souborech textem, že jde převádět i znaky v kódování Unicode (včetně čínských, japonských a korejských), že styl textu zůstane stejný a že shoda s původním souborem je skoro dokonalá, např. v uspořádání entit, barev apod.

Pro další snadnější práci chybí vodoznaky. Tato on-line služba poskytuje vysoce kvalitní konverzi, vyžadující minimální úsilí a čas. Najdete ji na adrese cadsofttools.com/pdf-to-dwg-online.
Na této stránce se také dozvíte, že bezplatný převod je možné použít pro soubory do 3 MB a do počtu 2 za den, z vícestránkového souboru se převedou jen první dvě strany. Zárověň nedochází k vektorizaci rastrovaného obrazu na vektorovou grafiku. A pro mnohé může být přidanou hodnotou, že stránku je možné zobrazit i v češtině.
Pokud by vám nevyhovovala omezení bezplatné verze, můžete si přímo z uvedeného odkazu stáhnout profesionální prohlížeč s převodem PDF do DWG s názvem ABViewer Enterprise pro PC v ceně 134 EUR.


Mohlo by vás zajímat: