Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk Fusion 360: S-kye

Úterý, 20 Prosinec 2016 16:38

Tags: 2017 | Autodesk | Fusion 360 | Kurzy | Michal Spielman | Nicom | Vzdělávání

NicomObrazek01-1651

RYCHLÝ TIP: klávesa S
Stále více uživatelů začíná využívat aplikaci pro online navrhování Autodesk Fusion 360. Stále více se také zapojují uživatelé, kteří využívají aplikaci jako svůj koníček. Tito uživatelé mohou získat licenci na jeden rok zdarma. Co ale bývá u takovýchto uživatelů problém?

Nevyužívají aplikaci každodenně, takže velice rychle zapomenou, kde byl ten příkaz, který použili před 14 dny. To je ale bolest obecná plynoucí z četnosti využívání jakékoli aplikace. Nebo co když byli na školení, viděli skvělé pracovní postupy, ale příkaz, který používali, ne a ne najít.

NicomObrazek02-1651

Pokud trpíte takovouto bolestí, tak právě pro vás je určen dnešní tip, využití klávesy S, obecně označované jako nástroj S-key. Tento nástroj je přizpůsobitelný a umožňuje prohledávat soubor nástrojů pro každý pracovní prostor. Představme si stručný přehled možností:

  • je přizpůsobitelný – váš oblíbený příkaz může být přidán do panelu nástrojů pouhým vyhledáním příkazu (po nárazu S na klávesnici) a bít na šipku nahoru.

NicomObrazek03-1651

  • je to vyhledávač - namísto pohledu skrz panely nástrojů, stiskněte klávesu S, začněte psát a poté stiskněte klávesu Enter pro spuštění příkazu.

NicomObrazek04-1651

  • je všude - v každém pracovním prostoru - ano, pro každý pracovní prostor dostanete jiný soubor nástrojů. Přizpůsobte každý panel nástrojů pro pomoc s konkrétním pracovním postupem pro daný prostoru.

NicomObrazek05-1651

S-key je jedním z nástrojů, které se potřebujete naučit, abyste se stali produktivními v aplikaci Fusion 360. Vyzkoušejte tento tip a ujistěte se, že budete modelovat, rendrovat či obrábět rychleji. Vyhnete se prohledávání v rozbalovacích nabídkách pro zadávání příkazu a vše budete mít takzvaně u nosu. Jen se ujistěte, že jste si panel nástrojů po aktivaci klávesy S uspořádali dobře.

Zaujal vás tento tip? Tak neváhejte navštívit má školení v Autodesk autorizovaném školicím středisku NICOM, a.s.

Takže mějte pohodové svátky a tvůrčí nový rok v pevném zdraví. Nemohu se dočkat, až se zase setkáme v roce 2017, protože to bude jistě ještě návrhově úrodnější a lepší rok!

Váš
Michal Spielmann
Autodesk Approved Instructor
Autodesk AutoCAD Professional
Autodesk Inventor Professional


Mohlo by vás zajímat: