Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

technology-support je poskytovatelem řešení CIMCO MDC

Středa, 06 Únor 2019 22:39

T-Cimco monitor-1906Divize t-cimco společnosti technology-support byla na základě úspěšných a pokročilých instalací produktu CIMCO MDC vybrána jako Solution Provider, poskytovatel řešení CIMCO MDC pro CNC provozy v České republice a na Slovensku. Cílem společnosti CIMCO je, aby ve všech regionech, kde má prodejce, získal zákazník 100% konzultaci a následnou kvalitní implementaci a podporu. Proto se rozhodla vytvořit skupinu sdružující Solution Providers, Poskytovatele řešení CIMCO MDC, kteří budou konzultovat spolu a i s vývojáři společnosti Cimco jednotlivá zlepšení a nové moduly.

V budoucnu, kdy budou zákazníci vyhledávat prodejce, budou Solution Providers CIMCO MDC prezentováni jako první, v každém regionu jeden. Tímto chce CIMCO dosáhnout toho, aby i ostatní prodejci v regionech dokázali kvalitně nabízet, implementovat a podporovat řešení CIMCO MDC, ve spolupráci a po dohodě s poskytovatelem řešení CIMCO MDC, který bude od začátku součástí týmu.

O řešení CIMCO MDC (Manufacturing Data Collection) a monitoring výroby

Máte přehled o aktuálním dění ve výrobě? Vrátila se vám investice do nové CNC technologie (stroje, automatizace, nástroje atd.)? Využíváte efektivně strojní čas? Znáte skutečné náklady na výrobu daného dílce? Proč nesplnila výroba termín dodání? Víte, jaké máte OEE na pracovišti? Na tyto otázky vám odpoví řešení CIMCO MDC (Manufacturing Data Collection) a monitoring výroby vyvíjené společností CIMCO.