Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Airbus bude testovat Sigma Labs PrintRite3D

Neděle, 04 Srpen 2019 13:12

Tags: Airbus | IPQA | Kovový 3D tisk | PrintRite3D | Sigma Labs | Testování

sigma-3dprintrite3d-operation-1931Společnost Airbus začne testovat a vyhodnocovat nejnovější verzi PrintRite3D od Sigma Labs. Partnerství navazuje na připojení Sigma Labs k síti Fraunhofer IAPT Additive Alliance, v níž se Airbus rovněž účastní. Tato letecká společnost bude analyzovat výkon PrintRite3D Inspect verze 5.0 a možnosti In-Process-Quality-Assurance (IPQA) při monitorování materiálů, strojních procesů a celkové konzistenci aditivní výroby. A to tak, aby se systém spékání kovové práškové vrstvy dal využít pro sériovou výrobu, a samotná technologie varovala před přerušením procesu, umožnila extrahovat data a obnovit procesy.

Funkce IPQA pak mají zajistit informace o dynamice a kvalitě lázně tavenin, aby se zlepšila konzistence procesu a zajistila jeho kvalita případným odhalením tepelných chyb. Sigma Labs se bude na projektu podílet nejen dodávkou technologií, školení a služeb, ale se společností Airbus bude také úzce spolupracovat její tým techniků.
Pro více informací navštivte www.sigmalabsinc.com. Čtenáři, kteří se zajímají o novinky týkající se vývoje technologii 3D tisku v Airbusu, klikněte zde nebo zde.


Mohlo by vás zajímat: