Google překladač: English Deutsch

ENOVIA PLM & Microsoft SQL Server - řešení s nižšími náklady

Autor článku: Administrator   
Úterý, 16 Červen 2009 11:43

Společnost Dassault Systèmes oznámila, že rozšiřuje svou úspěšnou spolupráci s Microsoftem a nabízí high-tech společnostem účinnější způsob, jak spolupracovat v rámci celého procesu vývoje výrobku. Párováním řešení ENOVIA V6 PLM řešení s technologií Microsoft SQL Serveru 2008 budou mít uživatelé možnost zvýšit organizační efektivitu a spolupráci. Kombinace ENOVIA V6, která je založena na architektuře orientované na služby (SOA) a Microsoft SQL Serveru 2008, umožňuje zákazníkům rychle implementovat uživatelsky neupravované aplikace a pomáhá zlepšit čas uvedení na trh a ziskovost zkrácením času vývoje a snížením nákladů. Pro udržení se v prostředí globální konkurence musí výrobci vytvořit prostředí spolupráce, které spojuje všechny klíčové funkce, včetně konstrukce, výroby, marketingu a prodejních týmů.

Integrací ENOVIA V6 s Microsoft SQL Serverem a sadou nástrojů Microsoft Office budou mít uživatelé od pracovního stolu přístup k informacím v reálném čase a projektovým detailům podle potřeby, což umožní zaměstnancům pracovat produktivněji. Kromě toho unifikovaná komunikační technologie Microsoftu v kombinaci s aplikací ENOVIA 3DLive poskytuje nástroje pro spolupráci, které zvyšují schopnost uživatelů pracovat hladce ve 3D, a to bez ohledu na jejich zeměpisnou polohu nebo funkci.
Strategický vztah mezi Dassault Systèmes a Microsoftem umožňuje uživatelům využívat řadu výhod, včetně:

  • Snadného použití prostřednictvím integrace se společnými nástroji a programy Microsoftu, které jsou univerzální v podnikatelské sféře, včetně Excelu pro extrahování, grafické znázornění a prezentaci dat, Microsoft Wordu pro dokumentování aktualizací designu a unifikované komunikace Microsoftu pro video konference a IM Chat.
  • Synchronizace vývoje vedoucí ke snížení kritické chyby a s tím spojeným nákladům na špatnou spolupráci.
  • Schopnosti využít osvědčené PLM postupy z průmyslu a kapacit na skladě pro urychlení nasazení a zkrácení času návratu investic.
  • Řešení, které může růst společně s jakoukoli obchodní činností, jako jsou technologie snadno integrující se stávajícím softwarem, použitelné zaměstnanci bez programovacích schopností.