Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

H&Q-design koupil truhlářskou firmu Remy design

Autor článku: DT-holding   
Pondělí, 28 Únor 2022 00:02

Tags: Akvizice | DT-Holding | H&Q-design | Remy design

Leipzig 2007 199-2209In­ves­tič­ní spo­leč­nost DT-hol­ding ozná­mi­la, že spo­leč­nost H&Q-de­sign, která vy­rá­bí ná­by­tek na míru pro ob­chod a služ­by a která je v rámci DT-hol­din­gu sou­čás­tí sku­pi­ny H&Q, kou­pi­la 100 % podíl v truh­lář­ské spo­leč­nos­ti Remy de­sign. Akvi­zi­ce Remy de­sign za­pa­dá do stra­te­gie in­ves­to­vá­ní do úspěš­ných a per­spek­tiv­ních spo­leč­nos­tí a zvy­šo­vá­ní kon­ku­ren­ce­schop­nos­ti firem v rámci DT-hol­din­gu.

Stane se pev­nou sou­čás­tí sku­pi­ny H&Q, pro kte­rou je to za­jí­ma­vá mož­nost sko­ko­vě vy­růst a roz­ší­řit port­fo­lio na­bí­ze­ných slu­žeb a ob­chod­ních kon­tak­tů.
Remy de­sign je spo­leč­nost s více než 18le­tou praxí a kom­plet­ní tým zku­še­ných pra­cov­ní­ků se stává sou­čás­tí H&Q-de­sig­nu. Spo­je­ní s Remy de­sign dává pří­le­ži­tost stát se vý­znam­něj­ším hrá­čem na trhu a při­ná­ší roz­ší­ře­ní na­bíd­ky slu­žeb a ob­chod­ních kon­tak­tů na ar­chi­tek­ty, vý­stav­nic­tví a další seg­men­ty. Díky spo­je­ní obou spo­leč­nos­tí dojde ke zvý­še­ní ka­pa­ci­ty vý­ro­by, která umož­ní re­a­li­zo­vat kom­plex­něj­ší a větší pro­jek­ty nejen v re­tai­lu.

In­ves­tič­ní spo­leč­nost DT-hol­ding má ve svém port­fo­liu spo­leč­nos­ti re­a­li­zu­jí­cí sta­veb­ní a vý­rob­ní pro­jek­ty (sku­pi­na H&Q), firmy po­sky­tu­jí­cí in­ves­tič­ní a re­a­lit­ní služ­by (sku­pi­na E&Q), vý­vo­já­ře a do­da­va­te­le spe­ci­a­li­zo­va­né­ho soft­wa­ru pro ob­chod (NG re­tail), spo­leč­nost za­bý­va­jí­cí se zá­jmo­vý­mi a vzdě­lá­va­cí­mi krouž­ky (Krouž­ky) a za­střešu­jí­cí zá­klad­ní umě­lec­kou školu a stře­dis­ko vol­né­ho času (Flow), a ce­lo­re­pub­li­ko­vý ma­lo­ob­chod­ní ře­tě­zec pro­de­jen s ta­bá­ko­vý­mi vý­rob­ky a tis­kem (Tra­fi­con).


Mohlo by vás zajímat: