Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Internetové semináře AB Studia

Autor článku: Karel Heinige   
Středa, 02 Únor 2011 16:06
webinar-AB-Studio-1105AB Studio je, nebo spíš donedávna bylo, naším nejstarším komerčním partnerem. Vzhledem k tomu, že časopis CAD nebo později IT CAD je na trhu už 20 let a zmínky o AB Studiu jsou již v historicky prvním čísle CADu, je to spolupráce opravdu dlouhá. O to víc mne mrzí, že nás už nějaký čas AB Studio neobesílá žádnými zprávami a novinkami. Bezesporu zajímavou činností AB Studia je momentálně pořádání webových seminářů, neboli webinářů, které vedou firemní profesionálové, k produktům společností Autodesk, AB Studio a Graitec. Tyto webináře jsou pro účastníky zdarma, ale je tu omezení, že jsou určeny výhradně pro zákazníky AB Studia s platným subscription.

Standardní délka webináře je v rozsahu 60 až 90 minut a může se ho zúčastnit až 100 osob. Účast může být i aktivní a lze pokládat otázky, na které pracovník vedoucí seminář on-line odpovídá. Takže pokud chcete zlepšit znalosti používaného softwaru, chcete najít odpověď na řešený problém nebo se chcete naučit nové pracovní postupy, stačí si vybrat termín a vyplnit registraci na webu AB Studia.
Nevím, kolik lidí se zmíněných webinářů zúčastňuje, ale možná by stála za zvážení malá komercializace této činnosti, vždyť je mnoho firem, které sice nepoužívají nadstavby AB Studia nebo produkty Graitecu, ale uživatelů stavebního softwaru z dílny Autodesk je určitě dost. I těm by se možná nějaký ten kurzík hodil. Není vždy účelné se učit ovládání programu sebevzděláváním a osvojit si nějaké zajímavé praktiky, seznámit se s tipy a triky, to je mnohdy k nezaplacení. - kh-