Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dassault uvedl 3DVIA Composer V6R2010x

Pátek, 15 Leden 2010 16:14

Tags: Dassault | Software

3dvia1002.jpgSpolečnost Dassault Systèmes oznámila dostupnost produktu Composer 3DVIA V6R2010x. Významná vylepšení v této verzi dále podporují V6 strategii s cílem umožnit on-line 3D spolupráci všem uživatelům v rámci podniku a zároveň zavádějí další funkce, včetně lepšího uživatelského komfortu a kvalitnějších schopností pro technické ilustrace. DVIA Composer převratným způsobem mění proces tvorby dokumentace produktu v podnicích všech velikostí. Se svým jednoduše použitelným obsah tvořícím systémem pracovní plochy 3DVIA Composer využívá CAD dat pro automatické vytváření montážních a demontážních postupů, technické ilustrace, interaktivní 3D animace, školicí materiály, marketingové materiály a obchodní nástroje.
Dále rozšiřuje schopnost zpřístupnit kapacitu pro tradiční 2D publikace, nové funkce umožňují odborníkům i neodborníkům vytváření moderních technických ilustrací, které nevyžadují časově náročná ruční nastavení a opravy.
V současnosti se všechny společnosti snaží dělat více za méně a 3DVIA Composer je produkt, který pomáhá výrobcům všech velikostí vytvářet jasné a konkrétní úspory. Nové funkce v této verzi posilují tvorbu a distribuci realistických produkčních zkušeností v celé organizaci, čímž dávají sílu do rukou uživatelům bez CAD znalostí a rozšiřují naděje kladené do PLM 2.0 na platformě V6.
Více informací v angličtině najdete zde.

Mohlo by vás zajímat: