Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

DAZ 3D představuje Michael 5 - nejvěrnější 3D model muže

Pátek, 27 Duben 2012 13:21

Tags: 2D a 3D modely | DAZ

DAZ_Michael5_1217Firma Digital Art Zone (DAZ) představila nejnovější verzi svého populárního 3D modelu mužské postavy Michael 5 for Genesis(TM). Tento model lidské postavy, který je nyní v prodeji, usnadňuje vytváření digitální grafiky, která je po vygenerování takřka k nerozeznání od fotografie. Michael 5 následuje po úspěšném představení modelu Victoria 5 a využívá stejnou platformu Genesis 3D. Nabízí výkonný nástroj pro úpravy grafiky, obrysů a úpravu postoje. To vše v rámci jediné platformy.

Michael 5 je vytvořen z naskenovaných částí těla ve vysokém rozlišení a umožňuje na torzo nasazovat různé druhy hlav, měnit tvary těla, pohlaví, věk, rasu a vše vzájemně kombinovat. Díky tomu nabízí tento model opravdu neomezené možnosti při vytváření postav. Textury ve vysokém rozlišení umožňují fotorealistické mapování kůže se zobrazením nepravidelností jako jsou póry, žilky, vrásky, věkové změny a další.

Michael 5 a Genesis umožňuje grafikům vytvořit prakticky jakoukoli 3D postavu, kterou si dokážou představit. V kombinaci s programem DAZ Studio tak mohou vytvořit postavu, přidat oblečení, vlasy, okolní prostředí a animace a následně vše zpracovat a vyexportovat do oblíbeného 3D softwaru.


Mohlo by vás zajímat: