Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ZWCAD vydal Touch pro mobilní CAD

Čtvrtek, 10 Leden 2013 21:59

Tags: Design | mobilní aplikace | Touch | ZWCAD | ZWCAD+

ZWCAD_Touch-1302ZWCAD Design oficiálně uvedl ZWCAD Touch, CAD aplikaci pro mobilní zařízení z vlastního vývoje. Tato CAD aplikace přináší bleskově rychlé otevření, úpravy a poznámkování DWG souborů, stejně jako snadné cloud ukládání a on-line synchronizaci s ukládacími službami třetích stran, jako je Dropbox. ZWCAD Touch pomáhá uživatelům mít svoje návrhy v dosahu kdekoliv a kdykoliv tím, že nabízí vysokou účinnost a snadnost použití. DWG podpora stojí na vrcholu seznamu požadavků uživatelů při výběru CAD aplikace.

ZWCAD Touch umožňuje uživatelům otevřít DWG soubory bez jakékoliv konverze díky zdědění technologie skvělé DWG kompatibility od ZWCADu+, verze CADu pro pracovní stanice.

Projektanti musí rychle řešit nad výkresy požadavky klientů na stavbách nebo při jejich návštěvách v atelierech. V těchto situacích hraje rozhodující roli výpočetní výkon. Okamžitá odezva při akcích, jako jsou otevírání, upravování a poznámkování v aplikaci ZWCAD Touch, umožňuje uživatelům vychutnávat vysoký výkon.

Cloud služby přinášejí uživatelům další možnosti využití mobilních CAD návrhů. ZWCAD Touch je vybaven možností snadného ukládání dat v cloudu a synchronizací s populárními skladovacími službami třetích stran typu Dropbox. Je to snadný a pohodlný způsob, jak spravovat soubory DWG, který již mnozí uživatelé používají.

V ZWCAD Touch najdou uživatelé také několik nástrojů pro usnadnění svých mobilních návrhářských zkušeností. Vyzkoušejte si to sami na této adrese!

Mohlo by vás zajímat: