Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

WD rozšířila produktové portfolio software Arkeia

Pondělí, 11 Únor 2013 10:40

Tags: Arkeia | Data | Software | Western Digital | Zálohování

WD arkeia network backup-13Pokud máte problémy se zálohováním dat, možná vás zaujme následující zpráva. Společnost WD, součást Western Digital, v lednu oznámila rozšíření svého produktového portfolia, které je určeno pro malé a střední firmy, o software pro síťové zálohování a řešení od společnosti Arkeia Software. Tato soukromá společnost se orientuje na ochranu dat, má sídlo v kalifornském Carlsbadu a byla nedávno koupena společností WD. WD také oznámila, že software Arkeia Network Backup version 10.0 po limitované verzi z prosince 2012 je nyní plně dostupný.

Software Arkeia zálohuje data na disk, pásky a do cloudových úložišť. Patentovaná technologie Progressive Deduplication zrychluje hybridní cloudové zálohování tím, že snižuje nároky na datový tok, který je nutný pro zálohy s více kopiemi v rozsáhlých sítích. Arkeia prodává své produkty prostřednictvím vybraných resellerů a dalších poskytovatelů služeb po celém světě.

Akvizice společnosti byla provedena fúzí, s převzetím všech zaměstnanců, technologií a produktů Arkeia. Arkeia bude integrována do skupiny značkových produktů WD pro segment SMB a produkty si ponechají původní název Arkeia. WD poskytne všem zákazníkům společnosti Arkeia stávající podporu a služby a plánuje zachovat jak softwarovou produktovou řadu Arkeia, tak její zálohovací řešení. Finanční podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Více informací na www.wd.com a www.arkeia.com


Mohlo by vás zajímat: