Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nové verze programů ProGEO a HSI Tools

Autor článku: Karel Heinige   
Pátek, 21 Srpen 2009 08:36

Tags: GIS | Software

hsi934.jpgSpolečnost HSI, dodavatel komplexních IT řešení s využitím geoinformací, uvolnila nové verze programů ProGEO a HSI Tools, nástrojů pro tvorbu, kontrolu a editaci prostorových dat. Nové verze ProGEO 7.00 a HSI Tools 9.00 přinášejí řadu novinek a vylepšení. Z těch nejzajímavějších je možno uvést např. funkci WMS, která slouží k připojení dat pomocí služby WMS, modul DKM, který obsahuje ucelenou sadu nástrojů pro vytvoření a aktualizaci digitální katastrální mapy, snadnější síťový provoz, pokročilé možnosti při práci s body, nové varianty tiskových výstupů či zjednodušenou organizaci zakázek. Distribuce nových verzí produktů ProGEO a HSI Tools zákazníkům, kteří jsou držiteli platného certifikátu o Rozšířené Softwarové Podpoře a tudíž obdrží upgrade zdarma, byla zahájena tento týden.
ProGEO a HSI Tools využijí zejména dodavatelé projektové dokumentace a dokumentace skutečného provedení stavby, kteří vytvářejí kresbu a následně provádějí kontrolu dat podle platných norem a směrnic správců rozvodných sítí jako je např. E.ON Česká Republika, Pražská energetika, ČEZ nebo Telefónica O2 Czech Republic a data, která odevzdávají, musí splňovat přesně stanovené požadavky. V současné době má HSI přibližně 200 zákazníků z řad geodetických a projektantských firem, které aktivně programy ProGEO a HSI Tools využívají.
Veškeré informace k produktům ProGEO a HSI Tools vč. popisu novinek a změn v nových verzích jsou k dispozici na www.hsi.cz.

Mohlo by vás zajímat: