Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HSI pořádala 22. června seminář ProGEO v11

Autor článku: Karel Heinige   
Pátek, 01 Červenec 2011 13:44

Tags: HSI | ProGEO | Semináře

SeminarHSI_HPIM1790-1126Společnost HSI, dodavatel komplexních IT řešení s využitím geoinformací, pořádala 22. června od 9 do 13 hodin v hotelu Alwyn v Praze 8-Karlíně seminář, na kterém představila novou verzi nadstavbové aplikace ProGEO, nástroje pro tvorbu, kontrolu a editaci prostorových dat. Nová verze v11 přináší především vyšší uživatelský komfort, rychlejší práci s programem a jednodušší a snazší ovládání.

V rámci odborného programu vystoupil kromě specialistů z HSI také Ing. Ondřej Patočka ze společnosti Bentley Systems Česká republika, který pohovořil o nové produktové řadě Bentley Map V8i SELECTseries 2. Pan Aleš Rucký ze společnosti Geoobchod, se kterou HSI také spolupracuje, provedl posluchače aktuálními trendy z oblasti geodetických přístrojů. Semináře se zúčastnilo přes 80 návštěvníků především z řad dodavatelů projektové dokumentace a dokumentace skutečného provedení stavby, kteří vytvářejí kresbu a následně provádějí kontrolu dat podle platných norem a směrnic správců rozvodných sítí jako je např. Telefónica Czech Republic, E.ON Česká Republika, Pražská energetika nebo ČEZ. Návštěvníci semináře ocenili především bohatý a zároveň ucelený program, a také možnost diskuse nad problémy nejen s konzultanty HSI, ale také mezi samotnými uživateli.
Spolu s uvolněním nové verze ProGEO odstartovala společnost HSI letní akci, v rámci které zákazníci získají k nákupu ProGEO v11 hodnotný dárek. „Zákazníci mohou vybírat ze dvou variant. Mohou získat voucher na kalibraci geodetických přístrojů nebo laserový dálkoměr HANS CA740. Obojí pro nás dodává společnost GEOOBCHOD,“ uvedla Mgr. Petra Pospíšilová, manažerka marketingu.
Veškeré informace k semináři a k produktu ProGEO jsou k dispozici na www.hsi.cz.

Mohlo by vás zajímat: