Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Setkání uživatelů 2012 firem Gepro a Atlas

Autor článku: Karel Heinige   
Pondělí, 09 Červenec 2012 14:48

Tags: Atlas | Gepro | GIS | Konference | Uživatelé

18. setkání uživatelů firemGepro & Atlas - 1228Každoroční, letos už osmnácté, setkání uživatelů produktů a služeb společností Gepro & Atlas, spolupracujících v rámci firmy POINTER, se bude konat 16. a 17. října 2012 v Olomouci v hotelu Flora. Mezi hlavními tématy setkání  nebude chybět představení novinek v softwarových technologiích a službách, možné způsoby praktického provozování GIS systémů ve veřejném i soukromém sektoru, geoportálové služby, možnosti v oblasti pozemkových úprav, řešení pro katastr nemovitostí, geodézii a projektování, prostorové modelování a vizualizace, územní plánování a další.

Cílem setkání je nabídnout co nejvíce užitečných informací. Program je proto rozdělen do několika paralelních sekcí. Z nabídek přednášek, workshopů a školení si uživatelé sami zvolí nejzajímavější témata.  Během společenského večera bude prostor k neformálním rozhovorům s účastníky setkání.

Pořadatelé uvítají aktivní účast na setkání. Můžete vystoupit s přednáškou týkající se zkušeností se softwarem obou pořádajících společností v nejrůznějších oblastech (veřejná správa, plánování rozvoje města a územní plánování, geodézie,  projektování, pozemkové úpravy, dopravní systémy a další).
Bližší informace poskytne Ivo Lindovský (tel.: 257 089 868, ivo.lindovsky@gepro.cz).

K dispozici ke stažení je přihláška individuální nebo hromadná v papírové podobě. Stačí ji stáhnout, vyplnit a zaslat klasickou poštou, faxem nebo e-mailem. Po kontrole registračních údajů uvedených v papírové nebo online přihlášce obdržíte během dvou týdnů daňový doklad k zaplacení.

Registrační poplatek zahrnuje vstup na setkání, stravné,  občerstvení, společenský večer, tiskové materiály apod. Nezahrnuje ubytování. Zvýhodněný poplatek při registraci doručené do 23. září 2012 je 1980 Kč, naopak poplatek na poslední chvíli při registraci doručené po 23. září 2012 činí 2340 Kč. Na slevu ve výši od 200 Kč  mají nárok uživatelé, kteří mají v době konání setkání platnou smlouvu o technické podpoře k produktům pořádajících společností. Všechny ceny jsou uváděny včetně DPH.

Ubytování je možné přímo v hotelu Flora za cenu od 600 Kč za osobu a noc. Rezervujte si ubytování samostatně na tel. čísle 585 422 200  nebo na adrese hotelflora@hotelflora.cz s heslem "Akce GEPRO”. Zvýhodněné cenové podmínky platí až do 7. září 2012. Podle informací hotelu Flora poskytnou účastníci setkání  v případě zájmu o ubytování hotelu garanci kreditní kartou nebo obdrží fakturu se splatností v závislosti na datu objednávky ubytování ještě před samotným setkáním, nejpozději však do 12. října 2012.

Mohlo by vás zajímat: