Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Velkoformát od A do Z

Středa, 29 Prosinec 2010 08:48

Tags: Océ | Tiskárny | Velkoformáty

oce01Od holandského výrobce tiskových zařízení Océ

Tisknete velkoformátové dokumenty? Skenujete či kopírujete velkofoormátové dokumenty? Skládáte velkoforomátové dokumenty? Potřebujete software pro efektivní tisk výkresů? Chtěli byste mít barevnou i černobílou tiskárnu s jedním skenerem? Pokud zní vaše odpověď na některou z výše uvedených otázek ano, je tu pro vás Océ se svým komplexním portfoliem velkoformátových řešení čítajících tiskárny a kopírky (monochromatické i barevné), skenery a skládačky pro kompletaci výkresů a samozřejmě i software.

Společnost Océ se již řadu let profiluje na trhu velkoformátových zařízení jako technologický lídr a v současné době je jediným výrobcem na trhu, který nabízí komplexní vlastní produktovou řadu. Je jedno zda potřebujete tisknout hodně či málo, barevně nebo jen černobíle, rychle či pomalu, u nás si vybere zkrátka každý. Océ TDS portfolio vlastní rovněž celou řadu patentů, které z našich strojů dělají unikátní. Např.: Océ Radiant fusing, Océ Copy Press, Océ Image logic, Océ Crystal point apod.

 

Další informace se o našich produktech dozvíte na stránkách www.oce.cz/produkty.

Řada inkoustových plotrů CS 24xx – řešení pro menší projekční kanceláře či copy shopy, které nemají vysoké tiskové objemy a přesto si vše chtějí tisknout sami. Multifuknčí zařízení CS 2436 Mf je v současné době nejlevnější barevnou kopírkou na trhu a můžete ji pořídit již za 199 900 korun bez DPH.

Stroje PlotWave 300 a ColorWave 300 – jsou vhodná řešení pro jak výrobní závody, tak pro projekce či copy shopy se středně velkými objemy tisku. Obě zařízení disponují integrovaným barevným skenerem s technologií CIS a jsou vybaveny dvěma rolemi papíru. PW 300 je tonerový systém určený pro monochromatické tisky, zatímco CW 300 je barevný inkoustový stroj. Samozřejmostí je rovněž accounting, který pomáhá sledovat či alokovat náklady na jednotlivé uživatele či projekty.

oce02Stroje TDS 600 Premia Class a TDS 700 – jsou profesionální řešení, která zvládají efektivně i tisk vysokých objemů a hravě si poradí i s tiskovými špičkami, které bývají časté zejména při finalizaci větších projektů. Obě tiskárny mohou disponovat až 6 aktivními rolemi. K systému lze rovněž připojit online skládačku pro finalizaci výkresové dokumentace.

Stroj ColorWave 600 – nejrychlejší barevný systém na trhu využívající unikátní tiskovou technologii Océ Crystal Point, která pro tisk využívá takzvané tonerové perly, které jsou směsí pryskyřice a pigmentu. Výhodou této patentované technologie je především vysoká produktivita tisku (tisky jsou ihned suché), schopnost potisknout obyčejný či recyklovaný papír, voděodolnost výtisků. Tiskárna může disponovat až šesti aktivními rolemi, což zvyšuje kapacitu papíru a rovněž usnadňuje práci obsluze. Tiskové zatížení může být až 10 000 metrů čtverečních měsíčně. Océ nabízí svým zákazníkům uzavření servisní smlouvy a tím mít náklady na tisk transparentní a pod kontrolou. Samozřejmostí je rovněž accounting, který pomáhá sledovat či alokovat náklady na jednotlivé uživatele či projekty. K systému lze rovněž připojit online skládačku pro finalizaci výkresové dokumentace.

oce03Stroj TDS 800 Pro Serie – je díky technologii copypress nejproduktivnější tiskový systém na trhu monochromatických zařízení – tiskové zatížení až 20 000 metrů čtverečních měsíčně. K systému lze rovněž připojit online skládačku pro finalizaci výkresové dokumentace.

Océ 940 – offline skládačka pro finalizaci výkresové dokumentace, která má být odevzdána dle požadovaných norem, většinou naskládaná ve formátu A4.

Řada skenerů CS 4xxx – komplexní nabídka velkoformátových skenerů využívajících technologie CIS a CCD. Šíře skenerů se pohybují od 36 do 54 palců.

Softwarová rodina Océ ReproDesk – Studio, Select a Professional – efektivní nástroj pro správu Vašich tiskových úloh, účtování či vystavování výkresů. Reprodesk zároveň slouží jako velmi výkonný prohlížeč dokumentů rozličných formátů jako například: PDF, TIFF, JPG, DWF,PLT apod.


Mohlo by vás zajímat: