Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

EIZO má evropskou centrálu v Německu a pobočku v ČR

Autor článku: EIZO   
Úterý, 21 Srpen 2012 07:18

Tags: Eizo | Hardware | Monitory

eizo-1234Od 1. července 2012 zahájil japonský výrobce profesionálních monitorů EIZO činnost ve své evropské centrále v Německu a zároveň i v pobočce v České republice. Všechny aktivity značky EIZO budou v Evropě do budoucna probíhat pod záštitou firmy EIZO Europe GmbH. Společnost EIZO NANAO Corp. tak ukončila mnohaletou a úspěšnou spolupráci s dosavadním distributorem Avnet, aby mohla prostřednictvím své nové pobočky přímo a efektivněji komunikovat se svými zákazníky. Díky tomu budou mít zákazníci s výrobcem bezprostřední kontakt. Osvědčený servis EIZO bude samozřejmě zákazníkům i nadále k dispozici, včetně konzultačních služeb, školení a kalibrací monitorů.

EIZO si dává za cíl v budoucnu posílit pozici v oblasti prodeje komerčních monitorů a zvýšit podíl na lokálním trhu. Kromě běžných kancelářských monitorů nabízí EIZO především profesionální monitory pro grafickou a fotografickou oblast. Značka EIZO je rovněž zastoupena ve vysoce specializovaných oblastech jako je zdravotnictví, energetický či letecký průmysl.
Zákazníci EIZA se i nadále mohou spolehnout na vysokou kvalitu monitorů i profesionální servis. Spolehlivost a kontinuita jsou silné stránky českého zastoupení. To je také důvod proč „Avnetí“ EIZO tým zůstává stejný.

Mohlo by vás zajímat: