Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Turck nabízí senzor přivařených matic

Autor článku: Turck (JL)   
Pondělí, 02 Leden 2017 10:55

Tags: Automatizace | Automotive | Hardware | Přivařené matice | Senzory | Turck

WeldNutSensor-1701Pro detekci kovů v automobilovém průmyslu je určen senzor přivařovaných matic. Pro zajištění plynulého a bezchybného procesu je nezbytná trvalá kontrola přítomnosti používaných součástek. Nutno je zde využít senzory bez optiky, protože jsou v těchto podmínkách nespolehlivé. Konstrukce senzorů Turck využívá magnetickou induktivní technologii a lze je snadno naprogramovat. Volitelným je doplněk pro naprogramování rozdílů mezi plechovým materiálem a přivařenými maticemi. Senzor přivařených matic Turck měří 61 mm, má hlavici sondy o průměru 4 mm a může měřit přivařené matice až do velikosti 5 mm.

Senzor má sondu pokrytou nitridem titanu pro větší pevnost a ochranu ve znečištěném prostředí. Kabelová verze zahrnuje plášť ve stylu TPE s lisovanými konektory M12 pro flexibilní upevnění, a s čtyřcestnou LED pro viditelnost z více stran. Další senzory v této řadě pracují s poloměry matic 6–12 mm a 10–20 mm, a jsou v nabídce s integrálními konektory M12. Všechny senzory matic od Turcku mají certifikaci IP67.
Další informace a brožuru s přehledem nízkoprofilových senzorů najdete na www.turck.us. Turck má i stránky lokalizované do češtiny na www.turck.cz, ale novinky se zde objevují se zpožděním.


Mohlo by vás zajímat: