Google překladač: English Deutsch

AMV předvede AMV SteelWorks 2011

Autor článku: AMV   

Tags: Ocelové konstrukce | Software | SolidWorks

AMV-SteelWorks-1103AMV SRL, přední italská společnost v oblasti softwarových řešení pro strojírenství a SolidWorks Solution Partner s produktem AMV SteelWorks, oznámila, že bude tento software předvádět na konferenci SolidWorks World 2011 od 23. do 26. ledna 2011 v texaském San Antoniu. Třináctá výroční konference SolidWorks World sdružuje projektanty, návrháře, manažery a partnery v diskusích o  nápadech, trendech a technologiích formujících budoucnost návrhu výrobků. Předváděcí akce návštěvníkům ukáže, jak SteelWorks a SolidWorks umožní zákazníkům optimalizovat a automatizovat ocelové konstrukce z fáze modelování do generování výkresů a exportu do FEA, a tak ušetří čas i peníze a maximalizují návratnost investic.

Po více než dvaceti letech činnosti na italském trhu v oblasti softwarových strojařských nástrojů, jako SolidWorks Solution Partner, vyvinula AMV SteelWorks, řešení speciálně zaměřené na ocelové konstrukce, které rozšiřuje nativní funkce SolidWorks prostřednictvím řady nástrojů určených ke zjednodušení a urychlení návrhu ocelových komponentů. Výkonné návrhové nástroje, komplexní knihovny komponent, přesné výkresy a exportní funkce výrazně pomáhají návrhářům zabývat se projekty, které zahrnují konstrukční, strojní a architektonické prvky, zkracující dobu návrhu, zvyšující přesnost a prakticky eliminující riziko lidské chyby.
„SolidWorks Partner Program zajišťuje konstruktérům, že aplikace jako SteelWorks mohou přinést výkon a funkce, které očekávají při práci v prostředí SolidWorks,“ řekl Nick Iwaskow, vedoucí aliancí v DS SolidWorks. „Na SolidWorks Worldu se mohou návrhářské týmy dozvědět více o tom, jak SolidWorks a SteelWorks umožní zefektivnit vývoj produktů, omezit chyby a být kreativnější v ocelových konstrukcích.“

Mohlo by vás zajímat: