Google překladač: English Deutsch

Extensible CAD Technologies zlatým partnerem DS SolidWorks

Autor článku: Extensible CAD Technologies   

Tags: CAQ | Software | SolidWorks

InspectionXpert-for-SolidWorks-2011-1103Společnost Extensible CAD Technologies LLC, globální poskytovatel CAD a PLM softwaru, oznámila, že produkt InspectionXpert for SolidWorks dosáhl statutu Certified Gold Partner s DS SolidWorks Corp. V osvědčení vydaném 7. ledna 2011 se InspectionXpert for SolidWorks stává první certifikovanou Gold Partner aplikací pro dokumentaci automatizované kontroly jakosti, která je plně integrovaná do softwaru SolidWorks.

Oddělení konstrukce a kontroly kvality po celém světě používají InspectionXpert for SolidWorks, aby okamžitě získaly kontrolní rozměry přímo ze SolidWorks výkresů, k vytváření „balónkových“ kontrolních popisek a exportu do formuláře kontrolní zprávy. To pomáhá společnostem eliminovat manuální procesy, snižovat počet chyb a šetřit až 97 % času, který je zapotřebí pro vytvoření kontrolní dokumentace pro vstupní, procesní a konečnou kontrolu.
Pro uživatele systému SolidWorks zajišťuje Gold Partner status soulad s nejvyššími kritérii slučitelnosti se SolidWorks, včetně rychlé aktualizace na podporu nejnovějších verzí systému SolidWorks.
„Integrace mezi klíčovými aplikacemi návrhu produktu mohou ušetřit drahocenný čas od návrhu do výroby a zvýšit produktivitu,“ řekl Nick Iwaskow, vedoucí aliancí v DS SolidWorks Corp. „Integrace automatizované kontroly jakosti přímo v prostředí SolidWorks pomáhá projektantům a konstruktérům zlepšit komunikaci mezi konstrukcí a výrobou a dodávat kvalitní produkty rychleji svým zákazníkům.“
„Dosažení certifikace Gold Partner je hlavním úspěchem a my jsme velmi hrdí, že jsme dosáhli tohoto statutu pro InspectionXpert for SolidWorks,“ vysvětluje Jeffery N. Cope, prezident Extensible CAD Technologies. „Stále vidíme silnou poptávku po InspectionXpert for SolidWorks z firem v mnoha odvětvích průmyslu - zejména leteckém, automobilovém, obrany, lékařských zařízení a těžebním (ropy a zemního plynu). Firmy v těchto odvětvích na všech úrovních od malých dílen až po multinárodní OEM se zavázaly k zefektivnění a bezchybnosti své kontrolní dokumentace. Cítíme, že Gold Partner Status zvýší našim zákazníkům důvěru v InspectionXpert.“
Extensible CAD Technologies budou předvádět InspectionXpert pro SolidWorks na konferenci SolidWorks World 2011.

Mohlo by vás zajímat: