Google překladač: English Deutsch

Alibre a Mecsoft nabízejí 64bitový Alibre CAM 2011

Autor článku: Alibre   

Tags: Alibre | CAD/CAM | CAM | MecSoft | Software

AlibreCAM-1108Společnosti Alibre Inc, která nabízí cenově dostupné kompletní návrhářské CAD/CAM softwarové řešení, a MecSoft Corporation, nabízející Computer Aided Manufacturing CAM software, oznámily vydání 64bitové verze produktu Alibre CAM 2011. Alibre CAM 2.0 64-bit, doplněk pro CAD software Alibre Design 3D, umožňuje strojařům plně využít 64bitovou výpočetní architekturu a dramaticky zvýšit horní hranici toho, co lze obrábět.

„Se zvýšenou hranicí velikosti paměti 64bitového softwaru mohou uživatelé obrábět strojní součásti téměř libovolné velikosti a složitosti bez obav z vyčerpání paměti a bez dělání kompromisů v přesnosti,“ uvedl J. Paul Grayson, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Alibre Inc. Alibre a MecSoft nadále spolupracují na tom, aby dodávali nejdostupnější profesionální CAD/CAM řešení pro strojaře po celém světě.
„Alibre byl pro MecSoft fantastickým partnerem a my jsme odhodláni poskytovat jeho zákazníkům špičkové CAM technologie,“ uvedl Joe Anand, prezident a generální ředitel MecSoft.
Bezplatné zkušební verze a informace o produktech najdete na webech Alibre Design a Alibre CAM.

Mohlo by vás zajímat: